Angular Fron­ten­d­ud­vik­ler

 

I Jyske Banks selvbetjeningsafdeling venter der dig en spændende og udfordrende hverdag. Her får du mulighed for at arbejde med og påvirke vores helt nye løsninger til selvbetjening i både App og på web.

Vi har brug for en frontendudvikler, der sætter en ære i at udvikle enkle, stabile og fremtidssikrede løsninger, der skaber gode oplevelser for de flere millioner mennesker, der hver måned anvender Jyske Banks digitale services med forskellige behov.

Et job med mange udviklingsmuligheder

Du kommer til at være en del af et agilt udviklingsteam, hvor løsningerne udvikles helt fra hvad kunderne direkte ser, til backend gennem et stærkt samarbejde i teamet. Teamet har en fast tilknyttet UX'er, flere frontendudviklere og backendudviklere samt forretningsudviklere. Teamet er desuden en del af et stort program med flere øvrige udviklingsteams, hvor der er mulighed for udvikling, sparring, læring og påvirkning på tværs.

Du kommer bl.a. til at arbejde med:

  • Angular udvikling med nyeste version til en hybrid App - via Capacitor
  • State håndtering med nyeste version af NGRX
  • Komponent udvikling via eget design system Kirby (https://cookbook.kirby.design)
  • Responsive web-design
  • Mulighed for at arbejde med BFF udvikling i Java
  • Mulighed for at udvikle Native plugins til Capacitor

Du kan se din kommende kollegaer her.

Din profil - en åben og kvalitetsbevidst holdspiller

Dit arbejde er kendetegnet af lysten til at udvikle løsninger, der har en værdi for brugeren, og som er enkle at benytte. Du ved, at vejen til det er gennem god og åben dialog i teamet samt lysten til at forholde dig åbent til egne løsninger, så vi løbende kan optimere dem.

Du er kvalitetsbevidst og har stor fokus på det gode håndværk. Du tænder på at skrive enkel, robust og testbar kode, der holder i længden - og kan læses og forstås af andre - også om et par år.

Du nyder at eksperimentere med forskellige teknologier, du har en legende og åben tilgang til dit arbejde og du tør lære af dine fejl. Du er kreativ, idérig og altid på udkig efter nye veje og trends.

Til den rigtige kandidat, tilbyder vi

Attraktiv løn- og pensionspakke, fleksible lønpakker, sundhedsforsikring, dækning ved kritisk sygdom og heltidsulykkesforsikring. Vi har adskillige aktive medarbejderforeninger. Desuden har vi frokostordning og fitness center, og så tilbyder vi selvfølgelig vores medarbejdere fordelagtige vilkår i banken.

Arbejdssted

Rent praktisk så er arbejdsstedet Lyngby, og der kan forekomme lidt rejseaktivitet til Silkeborg.

Ansøgning

HR Partner Sofie Ladekarl vil tage sig af din ansøgning. Vi taler løbende med kvalificerede ansøgere, så lad ikke din ansøgning samle støv.

Mere information

Interesseret? Så kan du få mere at vide ved at kontakte Leder og Product Owner Christian Nielsen på tlf. 23 10 56 87.

Gem job

Jyske Bank
Publiceret: 30. marts 2020

Arbejdssted

Location Lyngby