IAG spe­ci­a­list med stort overblik

Forca har i de seneste år arbejdet med Identity Governance og er i færd med at ekspandere løsningen ud til Access Management. Vi søger nu endnu en dygtig kollega, der er stærk på processerne indenfor Identity Access and Governance (IAG), og som har lyst til at bidrage til gode løsninger for både Forca og vores kunder.

Du bliver specialist i IAG og en del af afdelingen IT-Drift og det team, der har ansvar for en række støttesystemer i Forca indenfor Identity Access and Goverance, Performance og Service management. I tæt dialog med forretningen bliver din primære opgave at modellere og styre vores rollemodel, så vi finder de bedste løsninger til design af roller og opnår et fælles sprog for vores rettighedsstyring. Vores IAG-løsning omfatter både vores egne og tredjeparts applikationer, så du vil komme til at arbejde med IAG i et miljø, der består af både on-premise og Azure cloud løsninger.

Vi lægger samtidig meget vægt på, at vi er sparringspartnere for hinanden og alle støtter op, hvor vi kan, så samtidig med, du bliver specialist i Forca inden for IAG, er det vigtigt, at du er fleksibel og villig til at indgå i et team med mange forskellige opgaver og sparring på tværs.

IT-Drift består af 24 gode kollegaer, som alle samarbejder om at supportere vores ca. 350 kollegaer og vores pensionskunder med de bedste løsninger og et højt serviceniveau. Vi har en stor in-house udviklingsafdeling, der er organiseret ud fra agile principper, som vi også supporterer.

Forretningsorienteret og nysgerrig

For at kunne understøtte vores arbejde med IAG og bidrage til samarbejdet med forretningen, er det vigtigt, at du har erfaring med IAG projekter og rollemodellering – herunder at afholde workshops med forretningen og designe roller. Du kan også kvalificere dig til jobbet, gennem en generel solid baggrund i rettighedsstyring og -design.

Vi arbejder med Omada som IAG-system, og det er en fordel, at du har kendskab til det. En allround forståelse af de tekniske aspekter af governance i en finansiel virksomhed giver dig ligeledes et forspring.

Det er også et plus, hvis du har erfaring med Powershell, SQL, SSIS, oData, Azure/AD og Webservices, der er de integrations-teknologier, vi primært anvender.

Det team, du indgår i, står også for udvikling og drift af vores Performance management system, AppDynamics, og Service Management løsning, ServiceNow, så erfaring på de områder, ud over IAG, er også en fordel, men ikke et must.

Som person er du nysgerrig og motiveres af at sætte dig ind i nye områder, forstå sammenhænge og identificere forbedringstiltag. Du er kendetegnet ved et udefra og ind perspektiv, har altid brugernes udbytte for øje og er god til at tænke forretningen ind i dine løsninger.

Du arbejder struktureret, selvstændigt og tager ansvar. Dine samarbejdsevner er gode både internt i afdelingen og med forretningen – og du er dygtig til at skabe relationer.

Hos os får du en ansvarsfuld og udfordrende stilling med gode muligheder for selv at sætte dit præg på arbejdet. I Forca værdsætter vi fleksibilitet, ambition og entusiasme. Vi har en uformel og uhøjtidelig kultur med en høj faglighed og en ligeværdig dialog på tværs af områder, anciennitet og status. Du vil blive udfordret og opleve udviklingsmuligheder både på det faglige og det personlige plan.

Vi glæder os til at høre fra dig

Send din ansøgning allerede i dag – tiltrædelse er snarest muligt, men vi venter naturligvis på de rigtige kandidater. Hvis du har spørgsmål eller andet til stillingen, så kontakt endelig It-Driftschef Kewin Hedegaard på telefon 3945 4438 eller mail khe@forca.dk.

Gem job

Forca A/S
Publiceret: 28. marts 2020

Arbejdssted

Location Hellerup

Job hos virksomheden