Digital front­lø­ber - Product Portfolio Manager

Skab en karriere med mening i Landbrug & Fødevarer. Bliv en del af et engageret hold af specialister, der hver dag tager ansvar og har indflydelse. Vi repræsenterer en bred vifte af fagligheder og arbejder med alt fra sundhed til innovation, bæredygtighed til effektivitet og fødevaresikkerhed til dyrevelfærd. Sammen arbejder vi for en større dagsorden.

Vil du være med til at løfte dansk landbrug på det digitale område?

SEGES søger en Product Portfolio Manager som brænder for at udvikle værdiskabende digitale løsninger til landmænd og rådgivere.

Som vores nye Product Portfolio Manager i SEGES Digital får du blandt andet det kommercielle og økonomiske ansvar for vore digitale løsninger på svineområdet, produkterne Dashboard og eOverblik samt platformen Landmand.dk.

Du bliver en meget vigtig brik i vores arbejde med at skabe værdi og effektive it-løsninger for vores kunder, og  i vores overordnede vision om at være det naturlige omdrejningspunkt for digital værdiskabelse i dansk landbrug og hele fødevareklyngen.

Forretning og kunder

Vores ambition er at tilbyde danske landmænd de bedste digitale løsninger og styringsredskaber. Som forretningsansvarlig på svineområdet, vil du arbejde for at fremme dansk svineproduktion på det digitale område i samarbejde med interne og eksterne aktører.

Dashboard og eOverblik er to nye produkter fra SEGES Digital, som har haft kort tid i markedet. Løsningerne er kommet godt fra start og du vil blive ansvarlig for at videreudvikle løsningerne, inddrage brugere og sikre at relevante data, både fra vores egne databaser og fra eksterne partnere, er i stand til at gøre produkterne endnu bedre.

Landmand.dk skal fortsat være landmandens centrale platform, og vi ser store muligheder for at styrke platformen. Målet er, at det er stedet, hvor landmanden tilgår alle sine relevante informationer for hele bedriften, hvad enten det er via integrationer til SEGES’ fagprogrammer, Dashboard eller 3. part, som f.eks. andelsselskaber eller rådgivningsvirksomheder.

Du vil bruge størstedelen af din tid ude i markedet på at tale med både eksisterende og nye kunder og samarbejdspartnere, få inspiration og skabe netværk. Det er din opgave at vide, hvad der rykker digitalt lige nu – og i fremtiden - både indenfor din produktportefølje og helt generelt.

Sammen med fem andre meget engagerede Product Portfolio Managers skal du være med til at sikre, at den samlede produktportefølje på det digitale område i SEGES rammer behovet, er sammenhængende, og skaber maksimal værdi for vores kunder.

Samspil og ansvar

Som Product Portfolio Manager skal du sammen med bestyrelse og ansat ledelse udvikle strategien for din samlede produktportefølje og skabe vision og roadmap for de enkelte produkter.

Vi arbejder med agile udviklingsprincipper (SAFe), og det er vigtigt, at du løbende har tæt kontakt med de respektive Product Ownere og udviklingsteams på dit område. Det skal sikre at vores unikke tværfaglighed kan levere konkurrencedygtige løsninger indenfor ”time-to-market” krav.

Vores organisation adskiller ansvar for forretning og kunder – og ansvar for medarbejdere og udviklingsteams. Du får derved en del samarbejde og koordinering med personalelederne. Du kommer også til at samarbejde tæt sammen med SEGES mange landbrugsfaglige eksperter.

Om dig

Du

  • er landbrugs- eller økonomiuddannet med en god portion it-mæssig erfaring eller uddannet indenfor it med erfaring fra landbrugs- eller fødevarebranchen
  • kan sætte dig i kundens situation og brænder for at omsætte kundebehov til digitale udviklingsønsker
  • er forretningsorienteret og kan håndtere mange forskellige interessenter.
  • er god til at skabe overblik og brænder for at levere resultater

Du har allerede et relevant netværk på området, eller også er du klar til at være aktivt opsøgende og meget ”ude i felten”. At netværke og opbygge gode relationer falder dig helt naturligt.

Vi tilbyder

  • Et job i en verdens førende innovationsvirksomheder inden for landbrug med store muligheder for personlig og faglig udvikling både i Danmark og internationalt.
  • Mulighed for at drive en digital udvikling på nationalt niveau for et helt erhverv
  • Sparring og fælles innovation i et dynamisk miljø med mange højt engagerede og dygtige kollegaer

Yderligere oplysninger

Vi behandler ansøgninger løbende.

Vil du høre mere, så kontakt Director, Digital Solutions, SEGES Digital Jens Bligaard på 3070 7796.

Det danske fødevareerhverv har en vision om at være klimaneutralt i 2050. Sammen med vores medlemmer fra landbruget, fødevare- og agroindustrien, vil vi vise, at der findes en økonomisk bæredygtig vej til en klimaneutral fødevareproduktion. Som repræsentant for hele fødevareklyngen med 186.000 beskæftigede og en eksport på 166 milliarder, repræsenterer vi en værdikæde med tyngde og vilje til at finde løsninger på verdens klimaudfordringer i tæt samspil med resten af DanmarkLæs mere på www.lf.dk.

Gem job

Landbrug & Fødevarer
Publiceret: 12. marts 2020

Arbejdssted

Location Aarhus