Udviklere til KIAtec

 

Vi står overfor en række nye og meget spændende udviklingsopgaver og projekter indenfor sundheds- og velfærdsområdet. Derfor har vi brug for at supplere vores nuværende stab med en række nye profiler. Du kan blive en af disse og være med til at bygge nye innovative løsninger med de nyeste teknologier, herunder microservices, docker, K8S og AI.  

KIAtec og vores CareX-platform

Vi er en iværksætter-virksomhed med snart 3 år på bagen. Vi har stærke kompetencer indenfor it og sundhed og brænder for at bygge nye og innovative løsninger på sundheds- og velfærdsområdet med fokus på den enkelte borger i centrum. Vi udvikler nye og unikke løsninger til større offentlige og private velfærdsaktører som kommuner, regioner, forsikrings- og pensionsselskaber, pensionsmæglere, større private virksomheder mm.  Løsningerne bygges alle på vores egenudviklede integrationsplatform CareX, hvor personen kan sætte egne data i spil på en helt ny måde.

Du kan læse mere om vores virksomhed på www.kiatec.dk.

Sådan vil du indgå og det forventer vi

Du kommer til at indgå i alle led i udviklingen og får stor mulighed for at sætte din erfaring og viden i spil. Ideelt set har du en relevant videregående IT-uddannelse og har erfaring med udvikling i PHP. Vi er få faste udviklere og supplerer ad hoc fra de bedste udviklingshuse. Du vil blive en del af det faste team.

Som person er du nysgerrig, initiativrig, analytisk og kan se nye muligheder. Du brænder for at udvikle systemer med høj kvalitet og trives med at skulle være med til at udvikle noget, som er nyt, og hvor der løbende skal træffes vigtige beslutninger om både arkitektur og løsningsmodeller.

Dit engagement og personlige drive betyder, at du har viljen til at komme i mål. Samtidig har du gennemslagskraft og evner at argumentere konstruktivt for den bedste faglige løsning, også når der kan være faglig uenighed. Da vi er en organisation i konstant udvikling, er det ligeledes vigtigt, at du er omstillingsparat og fleksibel og har lyst til at udvikle dig i nye retninger.

Teknologi på CareX-platformen

Platformen kører som SaaS baseret på følgende koncepter, teknologier og værktøjer: Cloud, linux, k8s, Docker, microservices, Jenkins, PHP, Slim, Postgres, PHPStorm, RabbitMQ, Git/Bitbucket, Atlassian, SOA, EDA, AI, Ionic, Angular, node js, bootstrap, sass m.fl.

Den er baseret på den fællesoffentlige rammearkitektur, der definerer byggeblokke med informationsobjekter som vi implementerer som microservices. Rammearkitekturens Mox-koncept definerer eventbaseret integration til dataudveksling med registre og fagsystemer.

Platformen tilbyder userinterface på mobile-devices (android og Ios) og web-browser samt serviceinterface baseret på rest.

Ansøgning og kontakt

Send din ansøgning med CV, og andre relevante bilag, til mail@kiatec.dk.

Vi arbejder ikke med ansøgningsfrister, men afholder løbende samtaler med interessante kandidater, så tøv ikke!

Hvis du er interesseret i at høre mere, så kontakt forretningsarkitekt Erik Helweg-Larsen på 6150 2381.

Gem job

KIAtec ApS
Publiceret: 6. april 2020

Arbejdssted

Location Herlev