Lead IT-arkitekt, Østjyl­land/Syd

Vil du være IT-direktørens højre hånd og sidde med i de helt store beslutningsprocesser omkring fremtidige løsningsteknologier? Har du et stort drive og et ønske om at blive en endnu bedre IT-arkitekt? Vil du have ansvar for at videreudvikle kundernes teknologiske fundament?

Virksomheden

Vores kunde er en stor, global IT-virksomhed i kraftig vækst, som er blandt verdens førende inden for deres område. De rådgiver og implementerer komplekse og velkendte standardsystemer og råder over kyndig ekspertise inden for en række avancerede teknologier. Til virksomhedens Hosting Infrastructure team søges en Lead IT-arkitekt som bliver ansvarlig for virksomhedens datacenter infrastrukturarkitektur.

Stillingen

Med direkte reference til virksomhedens IT-direktør kommer du til at fungere som hans højre hånd på det tekniske område. I rollen som Lead IT-arkitekt har du det helt store overblik over de komplekse løsninger, og i samarbejde med IT-direktøren er du med til at designe rammerne for det teknologiske fundament. Over for virksomhedens leverandører, kunder og dine interne kolleger, skal du agere sparringspartner med din tekniske forståelse indenfor infrastrukturarkitektur.

Du vil få ansvar for at: 

  • Designe en sikker og effektiv IT-infrastruktur 
  • Vurdere og anbefale valg af løsningsteknologier og services 
  • Dokumentation af eksisterende og fremtidig arkitektur og principper 
  • Deltage i store IT-projekter 
  • Deltage i kundemøder som den tekniske sparringspartner 
  • Deltage i IT-direktør forum/ledelsesforum

Personen

Du har indgående erfaring med IT-arkitektur fra et større infrastruktur-setup, og praktisk erfaring med netværk og virtualisering samt en solid forståelse for hele datacenter setup’et, herunder redundante datacentre og backup. Mere konkret forventes det, at du har erfaring med en række af følgende områder: VMware, Microsoft Windows Servers, Microsoft AD og Azure AD, SAN Storage, Linux kendskab, X86 og IBM Power platform kendskab, ISO 2700x-standarder samt erfaring med GxP.

Vi forestiller os, at du på relativt kort tid har skabt en solid baggrund indenfor IT-infrastruktur, og at du fortsat har høje ambitioner omkring din videre udvikling. Du vil af andre blive betegnet som et talent, der med stort engagement og entusiasme stræber efter at blive endnu bedre. Du er en dedikeret holdspiller, og du kan samarbejde med både teknikere, kunder og kolleger på flere niveauer. Som person er du udadvendt, og du trives i et omskifteligt miljø præget af små og store forandringer. Du har gode formuleringsevner i skrift og tale på dansk og engelsk.

Virksomheden tilbyder

  • En spændende stilling i en succesfuld virksomhed med dynamik og vækst  
  • Reference til en udviklingsorienteret og handlekraftig IT-direktør, der er god til at få medarbejdere til at vokse med deres opgaver 
  • Stor opbakning og sparring omkring de uddelegerede ansvarsområder 
  • Et godt fagligt og socialt sammenhold samt gode udviklingsmuligheder på det personlige og faglige plan. 

Ansøgning

Da vi vurderer ansøgningerne løbende, ser vi frem til at modtage din ansøgning snarest muligt. Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte Direktør Jan Høllsberg på tlf. 22 91 77 22.

Gem job

Skandinavisk Computer Rekruttering A/S
Publiceret: 2. april 2020

Arbejdssted

Location Østjylland/Syd