Udvikler til Big Data Analytics Platform

Vil du være med til at bygge analytiske platforme som skal håndtere massive datamængder? Kan du omsætte krav og forventninger fra en kompleks forretning til teknologiske løsninger? Er værktøjer som Hadoop, Talend og Spark noget der vækker din interesse? Og kan du gøre en markant forskel for et område, som er en strategisk hjørnesten i Telenor og har et vågent øje fra topledelsen? Så kan du meget vel være den helt rette til denne nyoprettede stilling som Developer til Analytic Platforms teamet i Telenor.

Vejen til et digitaliseret og datadrevet Telenor

Telenor er en spændende virksomhed i udvikling, som har stort fokus på at udnytte nye teknologier fremadrettet. Vi vil være et digitaliseret og datadrevet Telenor og for at imødekomme denne ambition spiller afdelingen Analytic Platforms en stor rolle.

Der er etableret solide data integrationer mellem kildesystemer og vores Big Data platform, og du vil i rollen som udvikler få et stort ansvar for at videreudvikle disse. Sammen med teamet vil du få til ansvar at udvikle best practices for datamodellering og dataintegrationer på Big Data Platformen, bl.a. ved brug af Talend. Her skal du kunne indgå proaktivt i sparring med kollegaer omkring udvikling og modning af den analytiske platform på både konceptuelt og detaljeret niveau. Du vil også indgå i sparring med kollegaer på tværs af Telenor for at sikre korrekt forståelse og tolkning af data.

Af mere konkrete arbejdsopgaver kan nævnes:

 • Udvikling af data Ingestion jobs i Talend
 • Opnå forståelse af eksisterende og potentielle datakilder
 • Afklare behov for data til interne afdelinger, validere, designe og levere disse data
 • Bidrage til udarbejdelse af den løbende modellering af data på baggrund af best practices og domæneforståelse
 • Bidrage til udvikling af udviklings-, test- og leverancestandarder, der sikrer et højt kvalitetsniveau både internt i afdelingen og ud mod resten af organisationen
 • Second level support på løsninger vi leverer til interne brugere i organisationen
 • Udføre kildesystemsanalyser
 • Tænke i end-to-end løsninger ved at koble brugernes behov til tilgængeligt data

Den teknisk kreative problemknuser

Din berøringsflade er stor og spænder bredt fra interne tekniske stakeholders, til mindre tekniske og eksterne leverandører. Du trives derfor med en bred kontaktflade, og det er dine kommunikative evner i kombination med din evne til at sætte dig ind i forretningens behov som bl.a. er med til at give dig succes i rollen. Dine kreative evner kommer til udtryk i problemløsningsfasen, hvor du også her hjælper forretningen med at se behov, som de endnu ikke selv har set.  Kompleksitet skræmmer dig ikke, og du formår kontinuerligt at levere elegante løsninger til slutbrugeren. Du ser dig selv som selvstændig, løsningsorienteret og proaktiv i din ageren overfor stakeholders.

Slutteligt kombinerer du alle disse gode egenskaber med en god portion humor, en veludviklet evne til at skabe gode og langvarige relationer og en robust personlighed, der trives med udfordringer, som hører til en organisation, der er midt i en transformation.

Fagligt forventer vi, at du kommer med en IT-baggrund, brænder for at udvikle gode og solide løsninger, og derudover kan den ideelle kandidat genkende sig selv i nedenstående:

 • Du har erfaring med ETL
 • Kendskab til Java
 • Ingestion erfaring i en Big Data kontekst er en fordel
 • Kendskab til Hadoop løsninger er en fordel
 • Erfaring med agile udviklingsmetoder
 • Erfaring med komplekse organisationer og bred varetagelse af interessenter og relationer

Hvem er vi?

Analytic Platforms er en del af Data & Analytics divisionen i Telenor DK, og skal gøre det muligt at understøtte hele forretningens behov for korrekt data. I stillingen vil du referere til Head of Analytic Platforms og blive en del af et team på i alt 12 mand. Du vil indgå i et agilt team i et åbent miljø med en uformel omgangstone, og et team hvor innovative idéer altid er velkomne. 

Afdelingens hovedformål er at være en key enabler for Telenors datastrategi og udvikle dataløsninger til interne afdelinger samt til fremtidige kommercielle initiativer.

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt.


Telenor hjælper danskerne med at skabe gode forbindelser via mobil og internet. Vores mål er at skabe sammenhæng i vores kunders digitale liv og i det danske samfund. Derfor investerer vi hvert år massivt i innovation og i udvikling af den danske teleinfrastruktur. Telenor er Danmarks næststørste teleselskab og en del af Telenor-koncernen, som opererer i hele Skandinavien og i Asien, og på verdensplan hjælper vi 186 millioner kunder med at kommunikere. I Danmark er vi ca. 1.200 medarbejdere, har 52 butikker fordelt over hele Danmark og gør hver dag vores yderste for at gøre det nemt for vores kunder at kommunikere og sikre deres forbindelse på både mobil og internet. I Danmark er CBB Mobil også en del af Telenor-familien. Du kan læse mere om os på www.telenor.dk.

Gem job

Telenor
Publiceret: 3. marts 2020

Arbejdssted

Location Aalborg