Ba­nedan­mark styrker cyber- og in­for­ma­tions­sik­ker­he­den markant. Skal du med på holdet?

 

I Banedanmarks nyoprettede sektion, Cyber- og Informationssikkerhed, har vi det overordnede ansvar for hele virksomhedens sikkerhed. Vi er i øjeblikket fire medarbejdere i sektionen og søger flere nye gode kolleger. Det kunne blive dig.

Vi søger folk med kendskab skal Risk management, Audit og revision. Vi er i gang med at blive ISO 27001-certificeret og det bliver blandt andet sektionens opgave at sikre compliance indenfor denne, når den er opnået.

Vi glæder os til at du bliver en del af holdet. Vi tilbyder dig udfordrende opgaver og god mulighed for at være med til selvstændigt at præge dem – uden at du behøver gå på kompromis med din work-life balance. I teamet har vi et tæt fagligt og kollegialt samarbejde, og vi udfordrer hinanden i vores faglige og personlige udvikling.

Bindeled mellem IT, OT og Signalprogrammet

Sektionen er helt ny, og du kommer derfor med fra begyndelsen af vores rejse. Du skal være med til at kortlægge de forretningskristiske processer i organisationen, og du kommer til at sætte dig ind i regler og normer for jernbanevirksomhed. Som team skal vi fungere både på forretnings- og systemniveau, og vi lykkedes med vores initiativer, når vi er bindeled mellem IT, OT og Signalprogrammet.

Du kan søge to roller hos os; som intern auditør eller som Risk Manager. Fælles for vores nye medarbejdere bliver arbejdet med ISO-certificeringen og opbygningen af processer, regler og roller. Som intern auditør kommer du også til at beskæftige dig indgående med Governance og beredskabsplaner, ligesom du som Risk Manager får en vigtig opgave i udførelsen af risikoworkshops og -vurderinger.

Du brænder for cyber- og informationssikkerhed, og kan din ISO-abc

Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende, så længe du brænder for cyber- og informationssikkerhed, og kan se dig selv i en rolle, hvor ikke alt ligger klart fra starten, men skal formes undervejs. Måske er du nyuddannet og helt skarp på det teoretiske fundament, måske har du solid erfaring på området, og kender processen fra tidligere.

Kan du sætte kryds ved nogle af følgende punkter, er det dig vi søger. Du har:

  • prøvet rollen som auditør
  • erfaring med ISO 27001 og GDPR
  • opbygget processer, regler og roller
  • foretaget risikovurderinger og faciliteret risikoworkshops 
  • lavet IT-strategier og Governance

Vi er på udkig efter kolleger, som er systematiske, strukturerede, udadvendte og imødekomne. Du er en holdspiller, og du trives godt i samarbejde og samspil med andre. Du får en bred kontaktflade både internt og eksternt og får brug for at danne gode og holdbare relationer. 

Du er god til at lytte, du arbejder omhyggeligt og har en analytisk tilgang til opgaverne. For at få succes skal du kunne bearbejde, dokumentere og formidle vigtigheden af vores arbejde.

Løn

Du ansættes efter gældende overenskomst, og lønnen fastsættes på baggrund af dine kvalifikationer og erfaringer.

Ansøgning og kontakt

Vil du vide mere, er du velkommen til at kontakte sektionschef Mikkel Jochimsen - +45 61 96 32 72.
Send os din ansøgning og CV hurtigst muligt.

For at søge stillingen klikker du på linket ”Søg jobbet her”, og følger instruktionerne.

Ansøgningsfrist: 29-03-2020


Banedanmark er en styrelse under Transport- og Boligministeriet med over 2.000 medarbejdere. Vores hovedkontor ligger på Carsten Niebuhrs Gade 43 i København, men vi har dygtige og dedikerede medarbejdere i hele Danmark. Vi har ansvaret for den danske jernbane. Det betyder, at det er os, der styrer togtrafikken og informerer om den på skærme og højttalere på stationerne på fjernbanen.

Vi vedligeholder banen og udfører milliardstore jernbaneprojekter, der til sammen er med til at forme fremtidens bæredygtige jernbane.

Gem job

Banedanmark
Publiceret: 4. marts 2020

Arbejdssted

Location København