Løs­nings­ar­ki­tekt og senior backend-udvikler

 

Brænder du få at omsætte komplekse forretningskrav til stærke IT-løsninger? 
Er du senior backend-udvikler, og kunne du forestille dig at være en del af IT-teamet i en EdTech-virksomhed med store ambitioner og højt til loftet?
Vil du være med til at ændre undervisningen for 75% af alle danske folkeskolebørn?

Så er du måske vores nye løsningsarkitekt og senior backend-udvikler.

EduLab står bag matematikportalen MatematikFessor.dk. Portalen eksisterer i Danmark, Norge, Sverige og Holland og har dagligt over 40.000 online brugere.

Hvem er vi?

Hos EduLab har vi et mindre IT-team, der hver dag kaster en masse kærlighed og mange udviklingstimer efter MatematikFessor.dk. Vores fælles vision er at gøre verdens børn bedre til matematik. Med portalen stræber vi efter at gøre matematik sjovt og let tilgængeligt.

Lige nu står vi i en spændende proces, hvor vi er i gang med at gentænke portalen og fremadrettet udvikle en endnu federe digital løsning.

Som backend-udvikler bliver du en del af et Scrum Team, der sætter teamwork og videndeling højt på den daglige agenda.

Vi arbejder med følgende teknologier

Som løsningsarkitekt og backend-udvikler i EduLab kommer du til at få stort ansvar for dine egne arbejdsområder og mulighed for at arbejde med forskellige teknologier som:

  • Object Orienteret Programming
  • Laravel PHP Framework
  • Databaser (MySQL/NoSQL)
  • Homestead/Vagrant
  • Git
  • Linux
  • Vue.js
  • Augmented Reality
  • NativeScript

Hvem er du?

Du har minimum 5 års erhvervserfaring, med minimum en mellemlang IT-uddannelse fra eksempelvis KEA, DTU eller DIKU. Du brænder for faget og har en masse brugbar viden og gode idéer at byde ind med.

Du værdsætter, at du har stor indflydelse på dine opgaver, og du elsker at blive fagligt udfordret.

Det er vigtigt, at du er selvkørende og kan komme i mål med dine opgaver. Når det er sagt, så har du et team i ryggen, som du kan sparre med, og som hjælper dig med de udfordringer, du støder på undervejs.

Du synes, det er fedt at arbejde med Scrum og kontinuerlig feedback for at øge kvaliteten i vores produkt. Derudover ser du samarbejde, code-review og agil udvikling som en fantastisk mulighed for at vokse fagligt.

Dine opgaver

Du vil deltage i alle faser i udviklingen lige fra ide over analyse, design, programmering og test til idriftsættelse og drift.

I kraft af dine erfaringer fra lignende ansættelser, vil du være med til at sætte retningen for vores udvikling.

I samarbejde med dine kolleger fra Salg, Usability experience, Test og idriftsættelse og resten af IT-holdet, være du være ansvarlig for  videreudvikling af MatematikFessor, så vi forbliver at være den førende digitale matematikportal.

Dine kolleger

Du får 35 dejlige kolleger, som vægter et hyggeligt kollegaskab og fællesskab højt. Der er plads til sjov og ballade, samtidig med at vi er fokuserede på at nå vores fælles mål. Vi har respekt for helheden, selv om vi har forskellige baggrunde, alder, evner og erfaring.

Få et indtryk af Team Edulab her

Vil du være en del af teamet?

Hvis du kan se dig selv i ovenstående, må du meget gerne sende din ansøgning og dit CV til vores HR-chef Mathilde på job@edulab.dk og fortæl, hvorfor du er den rette til jobbet.

Vi har ingen ansøgningsfrist, da vi gerne venter på den rette kandidat. Vi afholder dog løbende samtaler med kvalificerede kandidater, så send din ansøgning hurtigst muligt.

Når du sender din ansøgning og dit CV, så accepterer du samtidigt, at vi opbevarer dine personlige oplysninger ifm. rekrutteringsprocessen.

Gem job

Edulab ApS
Publiceret: 6. april 2020

Arbejdssted

Location København