TV 2 Teknik & IT søger en erfaren Scrum Master

 

TV 2 søger til Teknik & IT Data en erfaren Scrum Master, der kan være med til at implementere og facilitere agile processer. Stillingen er en del af Integration & Service-teamet, der har ansvaret for applikationer, services og integrationer, der understøtter TV 2s digitale platforme med Content Data og Backend funktionalitet.

Du vil komme til at indgå tæt i alle dele af udviklingsprocessen - fra produkt-roadmaps til brugerrejser, design, implementering og opfølgning på brugerfeedback. Vi arbejder agilt med udgangspunkt i SAFe, og du vil hver dag have tæt dialog med andre faggrupper med fokus på at skabe den bedst mulige brugeroplevelse.

Dit arbejde vil foregå i tæt samarbejde med de teams, der teknisk og forretningsmæssigt udvikler og understøtter bla. TV 2 PLAY, tv2.dk og de bagvedliggende redaktionelle systemer. Primære arbejdssted er Kvægtorvet i Odense.

Dit ansvar

Som Scrum Master vil det være dine primære opgaver

  • at facilitere af teamets Scrum-ceremonier
  • at arbejde med at implementere og effektivisere teamets arbejdsprocesser
  • at beskytte teamet mod udefra kommende forstyrrelser og hjælpe med at løse udfordringer og flaskehalse, der måtte opstå i dagligdagen
  • at skabe transparens for både teamet, de øvrige teams og ledelsen bl.a. i form af rapportering
  • at varetage og vedligeholde konfigurationen af teamets backlog og boards i Jira

Om dig

Helt grundlæggende skal du have indgående kendskab til agile metodikker og forstå anvendelsen af dem. I tillæg hertil skal du have et agilt mindset og brænde for at implementere og forbedre teamets arbejdsprocesser.

Herudover skal du

  • være velbevandret i Scrums artefakter og ceremonier
  • være struktureret og vant til at få tingene gjort i en hverdag med et højt tempo
  • være certificeret i Scrum og/eller SAFe eller have erfaring fra en lignende rolle

Det er ydermere en fordel, hvis du har kendskab til og erfaring med Atlassians Jira Cloud.

Grundlæggende for rollen er det, at du skal turde udfordre dine kollegaer og selv blive udfordret, og som menneske skal du være drevet af at skabe fremdrift og forandring.

Om TV 2

TV 2 Data understøtter den digitale udvikling indenfor vores digitale platforme (PLAY, Apps og Web) og vores digitale reklameløsninger. Vi leverer services til TV 2s kanaler og digitale løsninger herunder tv2.dk, TV 2 PLAY, TV 2 Sport og TV 2 Vejret fordelt på web, apps, Smart TV, Apple Tv m.fl.

Vi arbejder agilt på tværs af teams og tæt på produktmanagers og redaktionerne. Her er højt til loftet, og vi sætter en ære i at tænke kreativt.

TV 2 er en utrolig spændende arbejdsplads, hvor det kan mærkes overalt, når der sker noget spændende; uanset om det er ”Breaking” eller der står en kø af håbefulde X-Factor deltagere udenfor døren. Vi kan tilbyde dig en afvekslende og udfordrende hverdag i et uformelt dynamisk miljø, hvor der er plads til den enkelte, og hvor du får mulighed for at udnytte og udvikle dine kompetencer.

Ansøgning

Send os dit CV sammen med en motiveret ansøgning. Vi lægger vægt på, at du i din ansøgning eller CV beskriver, hvordan du opfylder de faglige kriterier nævnt i den faglige profil.

Ansøgningsfrist: 13. april 2020

Såfremt du ønsker at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte

Morten Christian Lehm
Teamchef
mole@tv2.dk
Tlf.: 61931538


TV 2 DANMARK er én af Danmarks største medievirksomheder med en mangeårig, stærk position på det danske tv-marked og med høje digitale ambitioner. Virksomheden driver public service-kanalen TV 2 og streamingtjenesten TV 2 PLAY samt nichekanalerne TV 2 ZULU, TV 2 CHARLIE, TV 2 FRI, TV 2 NEWS, TV 2 SPORT og TV 2 SPORT X. Samlet set er kanalfamilien Danmarks mest populære, og sammen med TV 2 PLAY, tv2.dk og TV 2s apps har TV 2 kontakt med over 80 procent af danskerne i løbet af en uge. TV 2 driver public service-virksomhed på et kommercielt grundlag, og årsomsætningen på ca. 2,8 milliarder kroner udgøres af både reklame- og abonnementssalg. TV 2 har omkring 1300 ansatte og hovedkontor på Kvægtorvet i Odense.

Gem job

TV 2
Publiceret: 4. marts 2020

Arbejdssted

Location Odense