PC-ma­na­ge­ment konsulent til Danmarks Domstole

 

Vil du være med til videreudvikle pc-management i en spændende it-driftsorganisation, der har fokus på brugeroplevelsen og stabil drift?

Danmarks Domstole står i de kommende år foran modernisering og udskiftning af flere it-systemer, der har stor betydning for arbejdet i retterne. Samtidig skal vi sikre en stabilisering af vores eksisterende systemer. Domstolsstyrelsen er derfor i fuld gang med at styrke vores it-organisation og søger i den forbindelse en række nye kollegaer.

Vi er bl.a. i gang med at etablere en stor VDI-løsning, der skal sikre en fortsat stabil drift i retterne i den kommende årrække. Vi søger derfor en ny kollega til vores pc-managementfunktion, der vil være med til at udvikle og vedligeholde softwarepakker på bl.a. den nye VDI-løsning og på den eksisterende Windows 10-platform.

Vi tilbyder dig en spændende stilling,

 • hvor du får mulighed for at bidrage til en stor digitaliseringsindsats for en vigtig samfundsinstitution
 • i et alsidigt fagligt miljø med stor kontaktflade til bl.a. vores leverandører, brugere, it-infrastrukturkonsulenter og systemejere
 • på en uformel og udviklingsorienteret arbejdsplads, der lægger vægt på høj faglig standard, professionalisme og ikke mindst arbejdsglæde

Du ejer alle softwarepakker og rådgiver om brug

Som vores nye kollega bliver du en del af styrelsens Center for IT, som består af de fire enheder: It-projekter, It-udvikling og It-drift og It-fagsystemer.

Du ansættes i It-driftsenheden, hvor vi hver dag arbejder for at sikre en stabil og sikker it-drift for retternes brugere. Vores enhed består af to teams, hhv. support og infrastruktur, med samlet 27 medarbejdere, der ledes af hver sin teamleder. Du ansættes i infrastrukturteamet, hvor vi bl.a. har kompetencer inden for arkitektur, servere, cloud, netværk og sikkerhed.

Som vores nye PC-manager vil du overordnet få ansvar for at vedligeholde eksisterende softwarepakker i vores SCCM-miljø samt udvikle og teste nye pakker til Windows 10-platformen. Dette sker i tæt samarbejde med din kollega i pc-management funktionen, vores softwareleverandørerne, systemejere og vores brugere.

Da du ejer softwarepakkerne, er det dig, der rådgiver brugerne og dine kollegaer om, hvordan pakkerne bedst kan anvendes med de muligheder og begrænsninger, de har fra producentens side.

Dine primære opgaver vil desuden være:

 • Sammen med vores sikkerhedsfunktion at foretage vurdering af sårbarheder i software, inden det udarbejdes som software -pakker
 • Sparring med systemejere og forretningsspecialister om pakkernes udformning
 • Sikre at GPO’er er implementeret og konfigureret korrekt
 • Opbygge og vedligeholde et software-katalog
 • Bidrage med din viden til videreudvikling af pc-management området

I det omfang tiden tillader det, vil du afhængig af dine erfaringer og kompetencer få andre opgaver i infrastrukturteamet.

Hvem er du?

Vi forestiller os, at du formentlig har en relevant it-faglig uddannelse. Din uddannelsesmæssige baggrund er dog ikke afgørende. Vi lægger derimod afgørende vægt på, at du har erfaring med de beskrevne opgaver fra et lignende job eller fra en stilling som systemkonsulent, it-driftskonsulent eller lignende.

Du har således erfaring med:

 • Udarbejdelse af test og vedligehold af komplekse softwarepakker til standard software uden de store tilpasninger til Windows 10 pc’er (bærbare og stationære), VDI, RDS og HyperV.
 • Scripting, gerne PowerShell til automatisering
 • Softwarepakker bestående af legacy komponenter

Du har desuden et godt kendskab til SCCM, Active Directory og GPO’er.

Da du også skal være drivkraften i opbygning af et katalog med standardsoftware er det vigtigt, at du er i stand til at afdække markedet for software, der kan løse specifikke behov.

Som person er du struktureret og analytisk i din tilgang til dine opgaver. Du har erfaring med styring af og koordinering af opgaver med flere leverandører, og du formår at holde fokus på fremdrift, indtil målet er nået. Derudover forestiller vi os, at det er naturligt for dig at arbejde selvstændigt, at prioritere og planlægge dine opgaver og levere dem til tiden.

Vi er en organisation med meget skriftlig kommunikation. Det er derfor vigtigt, at du formulerer dig flydende på dansk - i både skrift og tale. Dertil har du gode engelske læsefærdigheder, da meget dokumentation kun findes på engelsk.

Løn og ansættelsesvilkår

Du vil blive ansat som it-medarbejder i henhold til organisationsaftalen mellem Finansministeriet og HK/stat for Kontorfunktionærer, laboranter og it-medarbejdere samt fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og OAO eller anden relevant overenskomst.

Der vil afhængig af dine erfaringer og kvalifikationer kunne forhandles et pensionsgivende kvalifikationstillæg.

Det er en forudsætning for ansættelse, at du kan sikkerhedsgodkendes og opretholde din sikkerhedsgodkendelse under hele din ansættelse.

Stillingen ønskes besat snarest muligt.

Mere om os og stillingen  

Oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til teamleder Claus Bonde Nielsen på tlf. 50 96 07 93 eller it-driftschef Michael Kalmberg på tlf. 22 60 73 76.  

Du kan læse mere om Domstolsstyrelsen, Danmarks Domstole og vores vision, værdier og mål på www.domstol.dk. Her kan du også læse Danmarks Domstoles digitaliseringsstrategi 2019 - 2022.  

Ansøgningen  

Du sender din ansøgning online via "Søg jobbet her". 

Ud over din ansøgning bedes du vedhæfte cv, udtalelser og relevante eksamenspapirer (med karakterer) m.v.  

Vi skal have modtaget din ansøgning senest torsdag, den 26. marts.

Vi forventer at holde 1. samtaler i dagene 1. – 3. april 2020. 2. samtaler forventes afholdt med udvalgte kandidater den 15. – 17. april 2020.

Vi opfordrer enhver, der er interesseret og kvalificeret, til at søge stillingen uanset alder, køn, race, religion eller etnisk tilhørsforhold mv.

Gem job

Domstolsstyrelsen
Publiceret: 5. marts 2020

Arbejdssted

Location København K