Tester til Core Banking – Ap­pli­ca­tion Ma­na­ge­ment

 

Bliv en del af en travl afdeling med international kontaktflade

Hos os i Corebanking Application Management får du en hverdag præget af energi og højt tempo i spændingsfeltet mellem vores kunder og it.

I afdelingen vedligeholder vi vores Kernebank -, Kort- og Clearingsystemer. Du kommer til, i tæt samarbejde med 3 testkolleger, at arbejde med opgaver af høj kompleksitet i testen af vores månedlige leverancer til systemet. Testen foregår både i online- og batchtestmiljøer.

Det er vigtigt, at du også er parat til at indgå i test af projektopgaver, da der kan forekomme udlån til udviklingsprojekter.    

Endvidere skal du være med til at sikre kvaliteten og selve afleveringen af leverancerne for både vores egen afdeling og for udviklingsafdelingen.

Du kommer til at arbejde sammen med dygtige forretningsudviklere, testere og udviklere, hvoraf ca. halvdelen arbejder på vores kontor i Warszawa.

Fokus på kvalitet

Du er med til at forbedre og teste løsninger til vores kunder og deres slutbrugere. Du indgår løbende i dialog med både kunder og kolleger, så du sikrer, at vores løsninger er optimalt kvalitetssikret. Det kræver disciplin og en god portion sund fornuft.

Helt konkret er du garant for, at vores løsninger lever op til kundens forventning til kvalitet gennem effektive og strukturerede processer.

Din profil  

  • Du har viden om og erfaring fra den finansielle verden, kombineret med nogle års erfaring med test.  
  • Du gennemskuer hurtigt forretningsmæssige problemstillinger.
  • Det er et plus, hvis du er ISTQP foundation certificeret, har erfaring med HP Quality Center og automatiseret test.
  • Det er vigtigt, at du har et mindset på helheden i brugerens oplevelse samt kan sikre, at der er kvalitet i vores løsninger.
  • Basis SQL-erfaring
  • Du har drive og trives i et internationalt arbejdsområde med stor aktivitet og dynamik, og så elsker du at arbejde sammen med mange forskellige faggrupper og har sans for at navigere mellem dine interessenter.
  • Naturligvis har du gode sproglige evner og kommunikerer klart på både dansk og engelsk.

Som medarbejder hos os, får du rigtig fine og fleksible arbejdsvilkår, herunder flekstid, pensionsordning og sundheds- og tandlægeforsikring, og det stopper ikke her, ud over den lovbetingede ferie får du en 6 ferieuge, 5 ekstra fridage, forhøjet feriegodtgørelse m.v.

Ansøgning og kontakt

Hvis du vil vide mere om jobbet eller vores afdeling er du velkommen til at tage fat i Team Lead - Service and Test Core Banking - Application Management Gitte Ribers +45 5148 1492.

Vi opfordrer alle uanset personlig baggrund til at ansøge, da vi finder mangfoldigheden som værende en styrke som bidrager til vores fælles succes.

Ansøgningsfrist: 3. april 2020.

Ansøgningsfrist:

29. marts 2020

Kontaktperson:

Gitte Ribers

Telefon:

+45 5148 1492

Gem job

SDC A/S
Publiceret: 2. april 2020

Arbejdssted

Location Ballerup