Project and Im­ple­men­ta­tion Con­sul­tant

 

Har du nogensinde undret dig over, hvordan dit nye tøj kommer fra producenten ud til forhandleren, eller hvorfor din mælk lander i butikkerne hver eneste dag året rundt?

TrueCommerce hjælper detail- og produktionsvirksomheder samt grossister med at integrere deres forretning til alle led i forsyningskæden, så de kan samle alt fra EDI til ERP-integration til online-markedspladser, ordrehåndtering og meget mere på én samlet platform. Det styrker deres kunderelationer og øger deres salg.

TrueCommerce Denmark søger en Project and Implementation Consultant til gennemførelse af mellemstore og store kundeprojekter.

Vi forestiller os, at du har en relevant IT-uddannelse og erfaring med projektledelse, gerne med en projektledelses-certificering, men det er ikke et krav.

Du er teknisk minded, energisk og har stor gennemslagskraft. Du har god proces- og forretningsforståelse, og du er analytisk og struktureret, men samtidig pragmatisk i din tilgang for at sikre fremdrift og resultater.

Du skal kunne tage ansvar og ejerskab for at hjælpe vores kunder med at øge deres elektroniske samhandel med deres partnere, nationalt som internationalt, og kunder såvel som leverandører.

Søges:

 • Talent for planlægning og styring af projekter og implementeringsforløb
 • Lyst og evner til at præsentere løsningssetup i skrift og tale
 • Solid erfaring i analyse af kundens setup og sparring med kunden omkring løsninger
 • Flydende i dansk og engelsk i såvel skrift som tale
 • Erfaring med/kendskab til ERP-systemer og -løsninger – dog ikke et krav, men en fordel

Opgaver:

 • Skriftlig og mundtlig kommunikation og opfølgning med kunder
 • Opsætning og test af flows med kunder/partnere
 • Styring af interne ressourcer og projektøkonomi
 • Analyse af fejlscenarier, fakturaer, ordrer og øvrige samhandelsdokumenter
 • Rapportering
 • 2nd level support
 • Ad hoc-analyser og opgaver 

Vores danske team består af ca. 25 medarbejdere - projektledere og konsulenter i en flad organisation med en høj grad af selvbestemmelse under ansvar, og du har mulighed for at øge både personlige og faglige kompetencer. Det forventes, at du biddrager til videreudvikling af projekt og leverancemodeller, samt deltager aktivt i videndeling.

Vi kan tilbyde dig en international it-virksomhed med en stor berøringsflade beliggende i Birkerød lige bag stationen, samt gode personaleforhold; god løn, pensionsopsparing, sundhedsforsikring, trivselsfokus, massageordning, fremragende kantine, og sociale arrangementer.

Send din ansøgning og cv til HR Manager Kristina Balle-Jensen på EUHRContact@truecommerce.com  med emnefeltet "Project and Implementation Consultant”. Vi afholder løbende samtaler, så vent endelig ikke for længe med at kontakte os. Vi glæder os til at modtage din ansøgning.


About TrueCommerce

TrueCommerce is the most complete way to integrate your business across the supply chain, integrating everything from EDI to inventory management, to fulfillment, to digital storefronts and marketplaces, to your business system and to whatever comes next.

Thousands of companies across various industries rely on us.

TrueCommerce: Do business in every direction

 

Gem job

TrueCommerce Denmark ApS
Publiceret: 5. marts 2020

Arbejdssted

Location Birkerød