cBrain søger for­ret­nings­kon­su­lent med flair for pro­jekt­le­del­se og passion for software

cBrain A/S vokser og vi har brug for nye medarbejdere, som brænder for at sætte strøm til processer hos vores kunder.

Vi søger en konsulent/projektleder, der får ansvaret for at udtænke, designe og levere IT-løsninger samt planlægge, lede og gennemføre digitaliseringsprojekter hos cBrain’s eksisterende kunder, samt nye inden for såvel offentlig som privat sektor.

Vi lever af glade kunder, der oplever, at vores løsninger gavner deres forretning, og vi arbejder i krydsfeltet mellem forretningsudvikling og it-leverance med stærkt fokus på værdien for kunderne.

Du bliver en del af en cBrain’s leveranceorganisation IT-Consulting, som med udgangspunkt i cBrain’s digitaliseringsplatform, leverer og rådgiver om IT-løsninger til vores kunder, herunder fagforeninger, medlemsorganisationer og abonnementsdrevet virksomheder, samt andre private og offentlige organisationer.

Din profil

Vi lægger stor vægt på, at du har interesse for og faglig kompetence inden for forretningsoptimering og IT-leverancer.

Du har erfaring inden for projektledelse og vi ser gerne, at du har arbejdet konkret med scopestyring, ressourceallokering og budgetter i relation til projekter.

Vi lægger stor vægt på, at du i en eller anden form har en teknisk baggrund, som har givet dig indsigt i og forståelse for naturen af softwareløsninger og projekter forbundet med at bringe sådanne løsninger i drift med succes.

Vores ønsker til din profil, at du:

  • Har en relevant videregående uddannelse og en stærk forretningsmæssig/teknologisk baggrund ex. cand.merc. (dat) eller en datalogisk/ingeniør baggrund på anden måde suppleret med forretningsmæssig uddannelse, eksempelvis HD.
  • Kan og har lyst til at sætte dig ind i nye systemer og blive funktionel ekspert i virkemåden og filosofien bag løsningen.
  • Kan levere konkrete ydelser til en kunde. Herunder tilbud og aftaleoplæg, design, præsentationer, opsætning af systemer og undervisning.
  • Kan være indholds- og projektledelsesmæssig drivkraft i et projekt, så værdien for brugerne og forretningen realiseres i et projekt.
  • Kan arbejde som leverandør/konsulent/projektleder på større projekter i større virksomheder/organisationer.
  • Evt. har erfaring med implementering af større it-løsninger inden for kundevendte web eller mobil løsninger og/eller tungere forretningssystemer som CRM, betalingsformidling, esdh m.v.

Dig som person

Du skal kunne fungere i et team og skabe relationer til kunderne som giver kunden tillid til dig som person og cBrain som leverandør. Det, vi har behov for, er svært at sætte på formel, men nogle stikord til det, vi selv tilstræber at være og det, vi leder efter, er:

  • En ”fleksibel strukturfacist” - håndhæve de metoder og processer vi arbejder efter, men samtidig have fornemmelse og vilje til at tilpasse dig til situationen.
  • En ”føjelig autoritet” - at kommunikere og samarbejde med softwareudviklere, kundens medarbejdere og ledelse. Du er god til, at samarbejde, lytte og træde i karakter overfor alle grupper afhængigt af situationen.
  • En ”nysgerrig kapacitet” - af natur er nysgerrig på kundens behov, men samtidig kunne stå på mål med faglighed.

Din nye arbejdsplads

Vi tilbyder en stilling, hvor du, efter et grundigt introduktionsforløb til vores software og processer, hurtigt vil kunne opleve en stejl læringskurve og dermed mulighed for at kunne udvikle dig, såvel fagligt som ansvarsmæssigt. cBrain er en arbejdsplads, hvor der er højt til loftet og en uformel omgangstone præget af videndeling og samarbejde på tværs af afdelinger.

cBrain er et ambitiøst dansk softwarehus, der hjælper med at skabe målbare effektiviseringsgevinster gennem digitalisering af forretnings- og vidensprocesser til kunder inden for både stat, kommune, private virksomheder og organisationer cBrain er noteret på Nasdaq-OMX i København. Få mere at vide om cBrain og cBrains produkter på cBrain.dk.

Er du interesseret?

Hvis du har behov for yderligere information, så send en e-mail til Henrik Rud Pedersen på hrp@cbrain.com.

Ønsker du at søge stillingen, så send os ansøgning, CV samt relevant eksamensbevis til job@cbrain.com. Vi indkalder løbende til samtaler.

Gem job

cBrain A/S
Publiceret: 6. marts 2020

Arbejdssted

Location København