Teknisk udvikler & Scrum Master

Med reference til vores CTO søger vi en Teknisk udvikler & Scrum Master til Team Core. Vi tilbyder dig 6 engagerede kolleger i teamet og vi har brug for en ny kollega, da vi har travlt med mange spændende projekter.

Team Core er en tværgående enhed der varetager mange forskellige funktioner bl.a.:

  • Vedligeholder og videreudvikler vores build system (Azure devops)
  • Støtter med ideer og sparring til de øvrige udviklere
  • Arbejder med fælles tekniske platforme til udvikling
  • Sørger for R&D til forretningen på teknologi
  • Driver og deltager i vores faglige vidensdelingsgrupper/Guilds på tværs af teams

Opgaver og ansvar

Som Teknisk udvikler & Scrum Master skal du sørge for at hverdagen fungerer i teamet og deltage i det daglige arbejde på de mange faglige fronter som vi beskæftiger os med. Du skal have lysten og evnerne til at indgå i et team på et højt fagligt niveau, hvor vi hele tiden følger med i hvad der rører sig i it-branchen. Dette både omkring nye teknologier og Best Practice omkring udvikling.

Vi er en service til de øvrige udviklingsteams og forretningen. Det er derfor vigtigt at du er åben og samarbejdsparat.

Hvad forventer vi af dig:

Du har formentlig en videregående uddannelse på min. bachelorniveau. Herudover skal du fagligt være nysgerrig indenfor et meget bredt felt af teknologier. Vi arbejder primært med Azure, .NET, .NET Core, SQL, C#, Azure devops, PowerShell, YAML samt mange andre værktøjer og teknologier. Du skal have lyst til at arbejde med mange teknologier på et højt fagligt niveau, da vi typisk er de første som møder de nye teknologier.

Vi skaber unikke softwareprodukter

Hos Unik udvikler vi software til mennesker, der arbejder med bolig- og ejendomsadministration – og på advokatkontorer eller større juridiske enheder. I et tæt samarbejde med vores kunder har vi gennem 30 år udviklet fleksible og resultatskabende løsninger, der sætter brugerens hverdag i centrum. Vi har arbejdet med agile udviklingsprincipper i 1,5 år og bliver bedre og dygtigere hver dag.

En del af vores succes handler selvfølgelig også om, at vi har vanvittigt dygtige og engagerede medarbejdere. Vil du være med i vores hverdag og bidrage til de unikke kompetencer, vi har? Vil du udvikle din faglighed? Vil du have en arbejdsplads, du kan være stolt af? Så lad os høre fra dig. 

Bliv en del af noget unikt

I Unik har vi en flad organisationsstruktur. Vi vægter kvalitet, glade kunder og faglig udvikling højt. Vi har en uformel stemning, hvor det ikke kun er det faglige, der er i fokus. Vores medarbejdere skal have de rette personlige kvalifikationer for at fungere i en uformel organisation, hvor der er en stor grad af selvstændighed.

En af Danmarks bedste arbejdspladser*

Bag vores software står 170 passionerede mennesker med unik brancheerfaring fra begge sider af bordet. Vi kender vores kunder, deres hverdag og rutiner. Og vi tror på, at det er forudsætningen for stærke it-løsninger.

*Great Place to Work har kåret os som en af Danmarks bedste arbejdspladser. Som medarbejder hos os, bliver du en del af noget unikt, med gode kolleger og en tillidsfuld ledelse, der føler en fælles stolthed over arbejdspladsen.

Spørgsmål om jobbet kontakt

Thomas Døssing 
CTO
td@unik.dk
39 75 04 12


Vi kender din softwaredag

Hos Unik udvikler vi software til mennesker, der arbejder inden for bolig- og ejendomsadministration samt advokatkontorer.
Bag vores software står 170 passionerede mennesker med unik brancheerfaring fra begge sider af bordet. Vi kender vores kunder, deres hverdag og rutiner. Og vi tror på, at det er forudsætningen for stærke it-løsninger. Vi har udviklet innovativ branchesoftware i mere end 30 år – gennem tætte og tillidsfulde samarbejder. Det ruster os til at skabe fleksible og resultatskabende løsninger, der sætter brugerens hverdag i centrum.

Gem job

Unik System Design A/S
Publiceret: 5. maj 2020

Arbejdssted

Location Vejle