IT-udvikler til TD-K A/S

 

Til at sikre vores fortsatte vækst, søger vi en stærk og kreativ IT-udvikler til en nyoprettet stilling.

Brænder du for at kode, og har du lyst til at være med på en spændende rejse i en virksomhed i rivende udvikling? Trives du med en pragmatisk tilgang til arbejdet, og har du stærke kompetencer inden for kodning? Så er du måske vores nye IT-udvikler.

Til at sikre vores fortsatte vækst, søger vi en IT-udvikler til en nyoprettet stilling. Du vil indgå i et team med dedikerede IT-kollegaer med reference til vores IT-manager.

Primære arbejdsopgaver:

Dine primære arbejdsopgaver bliver at hjælpe forretningen med automatisering, udvikling af konterings-systemer, selvbetjeningsplatforme og plugins til vores hostingplatforme samt kundespecifik udvikling – kort sagt alle mulige slags opgaver. Det primære er, at du kan tænke ud af boksen og finde løsninger, der ikke altid er lige hen ad vejen.

Den ideelle profil:

Du kan have flere forskellige tilgange til jobbet. Vi forestiller os, at du har:

  • Min 2-4 års erhvervserfaring med udvikling i C#
  • Har stort overblik over C#, Python og PHP-funktionalitet og begrænsninger og har nemt ved at læse og forstå eksisterende kode
  • Har erfaring med versionsstyring (Git + GitHub/GitLab eller tilsvarende)
  • Har arbejdet med optimering af koder og databaser
  • Backend-udviklererfaring i C# og PHP
  • Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende

Det er vigtigt, at du kan arbejde selvstændigt og at du er i stand til at tage ansvar for dine egne arbejdsopgaver. Du skal være omstillingsparat og klar på at der er mange deadlines som skal overholdes, da vi vil gøre meget for at gøre vores kunder glade.

Af natur er du nysgerrig og kan ikke lade være med at kode. Du går op i at løse opgaverne med de værktøjer, der passer bedst, og er hurtig til at sætte dig ind i nye værktøjer. Du sætter en ære i at lave en ordentlig kode og tænker langsigtet.

Vi kan tilbyde dig et selvstændigt job i en professionel og vækstorienteret virksomhed, hvor der aldrig er langt fra tanke til handling, og hvor det bobler af entusiasme og arbejdsglæde. Du vil have din daglige gang i vores kommende hovedsæde i Lille Skensved.

Vi tilbyder fleksible personalegoder i form af pensionsordning, sygeforsikring, frokostordning, mobiltelefon og en masse andre interessante ting. Du bliver en del af en succesfuld it-virksomhed, hvor du er omgivet af erfarne, dygtige og inspirerende kollegaer.

Oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til Direktør Jørgen Schwartz på telefonnummer 46913041. TD-K A/S er en velfunderet IT- og Televirksomhed med 24 ansatte beliggende i Greve, Næstved, Korsør og Fredericia.

Gem job

TD-K A/S
Publiceret: 6. marts 2020

Arbejdssted

Location Lille Skensved