Linux sy­stemad­mi­ni­stra­tor til ser­ver­drift på RUC

 

RUCs it-afdeling søger en ny medarbejder til drift af universitetets servere. Systemadministratoren kommer til at indgå i vores team af professionelle driftsfolk og vil være med til at opretholde RUCs IT-infrastruktur, herunder et virtualiseret Linux- og Windows-miljø, samt en hyperkonvergeret løsning og et SAN.

RUC Digital

Afdelingen er en del af RUC Administration og tæller pt. 42 fuldtidsansatte medarbejdere. Vi varetager digitalisering, it-drift og udviklingsopgaver inden for forskning, undervisning og administration, til Roskilde Universitets studerende og ansatte. I RUC Digital har vi en uformel omgangstone og en bred kontaktflade til det øvrige universitet. Vi lægger stor vægt på at have et fagligt skarpt og inspirerende arbejdsmiljø med mulighed for at deltage i mange spændende projekter inden for en bred vifte af digitaliserings-, it-drift- og udviklingsprojekter.

Arbejdsopgaver og kvalifikationer

Dine hovedopgaver i jobbet er:

 • at drifte og vedligeholde primært Linux- og sekundært Windows-servere
 • at indgå i driften af RUCs VMware-miljø, herunder Dell EMC VxRail og HPE 3Par
 • at opdatere og vedligeholde RUCs LDAP, Kerberos og SSO-infrastruktur
 • at være en del af implementering af et Configuration Management system
 • at deltage i et identity management projekt
 • at vedligeholde og videreudvikle RUCs Veeam backup infrastruktur med bl.a. backup af Office 365
 • at bidrage til det fremadrettede projekt- og udviklingsarbejde i forhold til installation og dokumentation

Det er en forudsætning, at du behersker Linux på et højt fagligt niveau. Vi forventer ligeledes, at du har ajourført viden om, og indgående erfaringer med drift og vedligeholdelse af Linux-servere (Debian, Redhat) og et virtualiseret system (VMware med vSAN). Vi ser gerne at du er certificeret i relevante teknologier, samt har en relevant uddannelse, som f.eks. it-ingeniør eller datalog.

Det vil være en fordel hvis du har kendskab til:

 • Webservere (Apache2, Nginx)
 • CAS SSO, LDAP eller Kerberos
 • Databaser (MySQL, PostgreSQL)
 • Postfix
 • Wordpress
 • Scriptsprog som f.eks. Shell og Perl
 • Storage systemer
 • Windows Servere

Vi lægger stor vægt på, at du arbejder systematisk, selvstændigt og har fokus på at holde dokumentationen opdateret. Du skal evne hurtigt at sætte dig ind i nyt stof, være udadvendt og trives godt med projekt- og tværfaglige samarbejder. Du skal kunne fungere godt i samarbejde med andre og kunne formulere dig flydende på dansk og engelsk, i både skrift og tale. Du skal kunne trives med deadlines i et dynamisk arbejdsmiljø og formå at bevare ro, overblik og ikke mindst det gode humør i en travl hverdag.

Mere information

For yderligere oplysninger om stillingen venligst kontakt IT-souschef Mads Sinkjær Kjærgaard på (+45) 4674 3824 eller msk@ruc.dk eller Systemadministrator Jesper Grøndahl på (+45) 4674 3829 eller grondahl@ruc.dk.

Ansættelsesvilkår

Der er tale om en fuldtidsstilling, dvs. 37 timer om ugen inklusive frokost og med reference til IT-souschef Mads Sinkjær Kjærgaard. Du bliver ansat i henhold til overenskomst mellem finansministeriet og relevant organisation. Der er mulighed for at forhandle tillæg.
Vi ser gerne, at du kan begynde snarest eller efter nærmere aftale. Som en del af ansættelsen skal du indgå i en it-vagtordning.

Ansøgning

Vi modtager udelukkende ansøgninger via vores elektroniske rekrutteringssystem. For at søge stillingen skal du gå ind på stillingsannoncen på vores hjemmeside under www.ruc.dk/job/tap/. Her klikker du på knappen "Søg stilling her", som står umiddelbart under annoncen. Derpå udfylder du ansøgningsformularen og vedhæfter ansøgning, CV og eventuelle bilag. Slut af med at klikke på knappen "Send".

Søg stillingen via "Søg jobbet her".

Ansøgningen skal indeholde:  

1. Motiveret ansøgning 
2. CV 
3. Dokumentation for uddannelse  

Ansøgningsfristen er 5. april 2020.  

Materiale modtaget efter fristens udløb vil ikke blive taget i betragtning.  

Roskilde Universitet ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge hos os. 

Roskilde Universitets fornemmeste opgave er eksperimenterende, nyskabende former for læring, forskning og problemløsning, som flytter samfundet fremad. Vi uddanner kompetente tværfaglige kandidater og skaber videnskabelige resultater af højeste kvalitet gennem åbenhed, involvering og videndeling.
Roskilde Universitet har 9000 studerende, 880 ansatte og 740 mio. kr. i årlig omsætning.

Gem job

Roskilde Universitet
Publiceret: 6. marts 2020

Arbejdssted

Location Roskilde