Erfaren Drifts­spe­ci­a­list til GF For­sik­ring

 

Er du interesseret i automatisering og optimering af processer? Og vil du være med på den rejse som GF Forsikring er på? Så læs mere her.

I GF Forsikring har de ambitiøse vækstmål, og digitalisering er en vigtig del af GF Forsikrings fremtidige strategi. Netop derfor er der hos GF Forsikring stort fokus på området, og de søger lige nu en RPA Driftsspecialist til en nyoprettet stilling. Du bliver en del af IT-Drift, hvor du vil få en helt central rolle i at sikre, at deres automatiserede processer kører og løbende bliver optimeret. Procesoptimering dækker bredt, og du kommer derfor til at arbejde sammen med mange forskellige faglige profiler på tværs af hele organisationen. Du vil opleve en meget flad organisatorisk struktur og en uformel tone, og du har stor indflydelse på planlægningen af dit arbejde, da arbejdsmiljøet er præget af frihed under ansvar.

Dine arbejdsområder:

Du vil organisatorisk indgå i IT-Drift, som består af 9 engagerede medarbejdere, kombineret med en række eksterne samarbejdspartnere. IT-Drift står for support, drift, vedligeholdelse og optimering af IT-systemer og infrastruktur hos GF Forsikring.
I samarbejde med IT-Udvikling, bliver du en drivende kraft i arbejdet med RPA og automatisering af processer. Dine primære arbejdsopgaver bliver at sikre driften af allerede udviklede RPA-løsninger og at supportere, optimere og vedligeholde robotter til digitale processer og automatiserede løsninger på tværs af organisationen og internt i IT. Du vil have et meget tæt samarbejde med robotics-udvikleren i IT-Udvikling, hvor I på visse områder vil overlappe hinanden for at sikre en stabil drift.
Du skal derfor være stærk på drift og udvikling, samt gerne have en god forståelse for arkitektur. Du skal være frontløber i at sikre et fortsat højt vidensniveau omkring RPA-processer.

Forventninger til dig:

 • Du har god erfaring med robotics, automatiseringer og arkitektur
 • Du har en relevant uddannelse som f.eks. datamatiker, Cand.merc.dat, ingeniør eller måske overrasker du med noget helt andet
 • Du interesserer dig for og kan se fordelene ved automatiseringer
 • Du tænker ”gad vide om vi kan gøre dette smartere”
 • Du kan analysere sammenhænge og formidle dine konklusioner
 • Du forstår og anerkender, at stabil drift er en naturlig forventning fra kollegaer og kunder
 • Du har erfaring med C#-kode og SQL

Det vil desuden være en fordel, hvis du har praktisk erfaring med UiPath-værktøjet

Om dig:

 • Du er positiv og konstruktiv af sind
 • Du er selvkørende, initiativrig og målrettet af natur
 • Du er god til at prioritere din tid, planlægge dine opgaver, samt overholde deadlines
 • Du har lyst til at lære og er ikke bange for at tage ansvar
 • Du er god til at arbejde i teams med fælles succes for øje og ikke bleg for at tage en opgave ”der ikke lige står i jobbeskrivelsen”
 • Du tør udfordre både teamet og forretningen i forhold til ønsker og løsninger
 • Du kan kommunikere ubesværet med både dine kolleger i IT og i forretningen
 • Du arbejder med It fordi du ikke kan lade være, lige som resten af teamet

GF Forsikring tilbyder et spændende job i et miljø med høje faglige kompetencer, en uformel omgangstone, og har et godt, socialt sammenhold. Som den nye kollega i IT-Drift vil du nyde gavn af en inspirerende hverdag med et stærkt bagland med daglig sparring og support – teamet løfter sammen! Du vil desuden få gavn af GF Forsikrings attraktive personaleforhold herunder massage og en lækker og sund frokostordning med mulighed for at købe aftensmad med hjem. GF Forsikring sørger også for at tilrettelægge et grundigt introduktionsforløb til dig, så du er sikret de bedst mulige betingelser for at lykkes i jobbet.

Kan du leve op til ovenstående krav og har du lyst til at blive en del af en spændende virksomhed i vækst? Så send din ansøgning, CV og relevante dokumenter til os på linket nedenfor. Vi afholder løbende samtaler, så skynd dig at sende din ansøgning.

Alle henvendelser behandles naturligvis fortroligt.

Vi glæder os til at høre fra dig!

___________________________________________________________________________________________________

Om GF Forsikring

GF Forsikring er et kundeejet selskab med mere end 3000.000 kunder. Kunderne får hvert år del i overskuddet, og siden starten i 1967 er det blevet til tæt på 3 milliarder kroner. GF Forsikring har samtidig nogle af de mest tilfredse kunder i branchen. Det har vi vores mere end 500 dygtige og engagerede medarbejdere rundt i landet at takke for. Læs mere her.

Gem job

GF Forsikring
Publiceret: 24. marts 2020

Arbejdssted

Location Odense