Ambitiøs PPC Konsulent til Obsidian Digital

 

Har du stærke kompetencer inden for PPC og har du lyst til at hjælpe store danske virksomheder med af at få det mest effektive Google Ads Setup?  Brænder du for at blive en del af et hold af dygtige PPC-specialister og skabe ekstraordinære resultater for Obsidians kunder?

Obsidian Digital

Obsidian Digital er et datadrevet digitalt marketingbureau med specialister i SEO, Google Ads, Amazon, E-mail, marketing automation og annoncering på sociale medier. De er beliggende i København Ø. De hjælper både danske og udenlandske virksomheder med, at øge deres salg gennem udvikling og eksekvering af deres digitale marketingsstrategier. Deres mål er altid, at levere det størst mulige afkast til deres kunder og bidrage til at øge deres fremtidige digitale vækst! Deres nuværende kundeportefølje indeholder bl.a. Georg Jensen, Ørstad og Nordea.

Jobbet

Du får ansvaret for at optimere Obsidians største kunders Google Ads-konti. Du vil være strategisk sparringspartner med dine kunder og sørge for at deres PPC-strategi afspejler deres mål. Du vil være ansvarlig for dybdegående opsætning, optimering, rapportering og analyser af deres accounts, samt styring af selv samme i overensstemmelse med kundens ønskede mål. Det forventes, at du er passioneret og dygtig til at lave PPC-strategier, samt sætte retningen for det arbejde, der igangsættes for Obsidians kunder. Du har fuldt udøvende ansvar for dine egne kunder og er medansvarlig i at PPC-teamet leverer de bedste forretningsmæssige resultater og leverancer af høj faglig kvalitet til Obsidians kunder.

Kvalifikationer

Den rette kandidat er en ambitiøs PPC Konsulent, der er udadvendt med et roligt væsen. Obsidians adfærd afspejler deres identitet og derfor er alle processer både internt såvel som eksternt præget af høj professionalisme. Obsidian tager deres relationer og brand meget seriøst, hvorfor de leder efter en person der passer ind i en kultur, hvor der er vækst og højt til loftet, og hvor de gør alt for at lykkes på vegne af deres kunder.

Vi søger en person med:

  • 2-3 års erfaring med Google Ads 
  • Erfaring med store budgetter og flere konti af gangen
  • Naturlig proaktivitet og stort drive
  • Erfaring med kundeudvikling

Som person er du ambitiøs, udadvendt, energisk og passioneret. Du ønsker at gøre en forskel for dig selv, dine kollegaer, kunder og ikke mindst Obsidian!

Du tilbydes

Du bliver en del af en virksomhed i vækst og samt en del af Obsidian familien. De arbejder hver dag på at skabe et endnu bedre arbejdsmiljø, hvor hver eneste medarbejder føler sig både glad og værdsat, samt hvor der skabes en stærk holdånd og vindermentalitet! 

Du får:

  • frihed under ansvar
  • attraktiv lønpakke
  • fleksibilitet i dit arbejde
  • mulighed for at vokse og udvikle dine kompetencer

Ansøgning 

Human Point er rekrutteringspartner på denne stilling. Har du spørgsmål til stillingen er du meget velkommen til at kontakte IT Rekrutteringsspecialist Andrea Ihle på tlf. 22 51 56 52 eller på mail: Ahi@humanpoint.dk

Tiltrædelse er snarest muligt og der afholdes samtaler løbende. Send derfor dit CV snarest via "Søg jobbet her". Alle ansøgninger vil blive behandlet fortroligt.

 

Gem job

Obsidian
Publiceret: 9. marts 2020

Arbejdssted

Location København Ø