Junior SW-udvikler til Stofa

 

Vil du arbejde med udvikling af systemer, der har stor betydning for mange mennesker hver eneste dag? Vil du arbejde et sted, hvor der er fokus på personlig og faglig udvikling, og hvor der er plads til, at du kan bruge din kreativitet? Så er du måske vores nye softwareudvikler.

Passioneret team

Du bliver en del af en afdeling på 10 super passionerede kollegaer, hvor vi går op i hinandens faglige og personlige udvikling. Vi arbejder hele tiden på at blive klogere på, og skarpere til det vi laver. Vi sætter en ære i at levere kvalitet og i at gøre tingene rigtigt første gang. Ligesom os brænder du for det, du laver og elsker at have det sjovt imens. Du vil blive omgivet af kompetente kollegaer som er specialister, på hvert deres område. Du får helt sikkert en spændende hverdag, hvor du har stor indflydelse og hvor du skal tænke kreativt og løsningsorienteret. Vi har højt til loftet med god plads til personlig udvikling.

"Jeg vil mere betegne kollegaerne omkring mig som venner end som kollega. Selvom vi er blevet en stor butik, så har vi et fantastisk sammenhold" siger systemudvikler, Michael Sig.

Sæt dit aftryk på opgaverne

Din dag vil primært bestå af små såvel som store udviklingsopgaver i samarbejde med dit team. Lige fra detaljeret design, kodning til test og overlevering til driften. Du vil få mulighed for at give dit aftryk på, hvordan opgaverne fra forretning bedt omsættes til en god og funktionel løsning. I teamet håndterer vi også analyse og rettelse af indrapporterede fejl, og dette arbejde vil du også indgå i.

Prøv kræfter med forskellige teknologier

Hos os benytter vi den rette teknologi til den rette opgave. Derfor vil du også stifte bekendtskab med forskellige programmeringssprog og teknologier. Vi arbejder primært med Linux og i stor udstrækning med open source-løsninger.

Gennem faglig og personlig udvikling vil du få store muligheder for at specialisere din karriere. I den forbindelse søger vi nyuddannede eller kandidater med et par års erfaring og med en baggrund som bachelorer eller diplomingeniør, og som har lyst og interesse for backend-/applikationsudvikling.

Vil du være på hold med os?

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte teamleder Henrik Krogh Sørensen på 2160 9125 eller hensor@norlys.dk. Vil du vide mere om Henrik kan du tjekke ham ud på linkedin.com lige her.

Vi indkalder til samtaler løbende, så send os din ansøgning hurtigst muligt. Vi tager jobannoncen ned, når stillingen er besat.

Om Stofa

Stofa er en del af Norlys-koncernen, som er dannet i en fusion mellem SE og Eniig. Norlys er Danmarks største integrerede energi- og telekoncern med 2.500 medarbejdere, 1,5 millioner kundeforhold og mere end 700.000 andelshavere. Vi vil skabe bedre oplevelser for vores kunder og samtidig styrke digitalisering og grøn omstilling i Danmark. Norlys-koncernen ejer: Stofa, Stofa Erhverv, Boxer, Eniig Fiber, Eniig Energi, SE Energi & Klima, N1.

Gem job

Norlys
Publiceret: 30. marts 2020

Arbejdssted

Location Aarhus