Erfaren SW-udvikler til Stofa

 

Vil du være med til at skabe Stofa’s digitale fremtid?

Vil du være med til at bygge den fremtidige IT-platform i Stofa, som skal sikre den allerbedste oplevelse, til tusindvis af TV-, streaming- og internetkunder? Hvis du er en erfaren softwareudvikler med hovedvægt på backend-/applikationsudvikling og med stærk interesse for forretningsdreven IT-udvikling, så kan det være dig vi søger.

Passioneret team

Du bliver en del af en afdeling på 10 super passionerede kollegaer, hvor vi går op i hinandens faglige og personlige udvikling. Vi arbejder hele tiden på at blive klogere på, og skarpere til det vi laver. Vi sætter en ære i at levere kvalitet og i at gøre tingene rigtigt første gang. Ligesom os brænder du for det, du laver og elsker at have det sjovt imens. Du vil blive omgivet af kompetente kollegaer som er specialister, på hvert deres område. Du får helt sikkert en spændende hverdag, hvor du har stor indflydelse og hvor du skal tænke kreativt og løsningsorienteret. Vi har højt til loftet med god plads til personlig udvikling.

"Uenighed er den perfekte anledning til at lære. Vi får tingene på bordet og lader fornuften bestemme” siger teamleder Henrik Krogh Sørensen.

Varierende hverdag

Din hverdag vil bestå af deltagelse i både små og store udviklingsopgaver. Vi arbejder i sprints, og hvert sprint kan være dedikeret til et større projekt eller en række mindre opgaver. Du kommer selv at påvirke de konkrete løsninger, som skal være værdiskabende for både interne brugere såvel som vores kunder.

Vi arbejder derudover målrettet på at standardisere og mindske den teknologiske variation i vores IT-miljø gennem kontinuerlig udbygning af vores API’er. Som led i vores store digitale satsning er vi i proces med at omlægge store dele af API-økonomien til en message/event-driven microservice struktur.

Teknologier

Du vil komme til at arbejde med forskellige teknologier og udforske nye. Hos os vælger vi den teknologi, der er den rette til opgaven.

Vi forventer, at du:

  • Er selvstændig i din løsning af opgaven og kan producere kode af høj kvalitet, som også er let at vedligeholde og forstå.
  • Mestrer Java, PHP eller tilsvarende, og at du er åben over for brugen af andre programmerings-sprog.
  • Er erfaren med servicedesign og API-arkitektur, evt. microservices i Docker Containers samt har et godt kendskab til Linux og databaser (MySQL el.lign.).
  • Har stærke IT-kompetencer og mindst 3 års erhvervserfaring.

Vil du være på hold med os?

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte teamleder Henrik Krogh Sørensen på 2160 9125 eller hensor@norlys.dk. Vil du vide mere om Henrik kan du tjekke ham ud på linkedin.com lige her.

Vi indkalder til samtaler løbende, så send os din ansøgning hurtigst muligt. Vi tager jobannoncen ned, når stillingen er besat.

Om Stofa

Stofa er en del af Norlys-koncernen, som er dannet i en fusion mellem SE og Eniig. Norlys er Danmarks største integrerede energi- og telekoncern med 2.500 medarbejdere, 1,5 millioner kundeforhold og mere end 700.000 andelshavere. Vi vil skabe bedre oplevelser for vores kunder og samtidig styrke digitalisering og grøn omstilling i Danmark. Norlys-koncernen ejer: Stofa, Stofa Erhverv, Boxer, Eniig Fiber, Eniig Energi, SE Energi & Klima, N1.

Gem job

Norlys
Publiceret: 30. marts 2020

Arbejdssted

Location Aarhus