Jobindex Søger for kunde
Kundelogo
 

IT-leder med erfaring i for­an­drings­le­del­se

 

Er du klar til at føre vores IT-support godt igennem en større modernisering, når vi tager hele vores digitale setup og alle vores services op i skyen?

”Du har en vildt spændende opgave foran dig. Du kommer med på en forandringsrejse i en international virksomhed, der går efter at blive Europas førende,” fortæller Head of IT Paw Lundin.

Velkommen til Newsec

Hos Newsec Property Asset Management er vi blandt Danmarks største ejendomsforvaltningsselskaber, og vi tilbyder alle typer af services inden for ejendomsadministration og property asset management. I Danmark får du en små 500 kolleger, som holder til i vores 3 afdelinger i Lyngby, Aarhus og Næstved.

Det er i Lyngby du får din hverdag, når du får ansvaret for 3 IT-supportere, der til daglig hjælper både kunder og kolleger.

Sæt forandringen i system

Du får ansvaret for vores 3 IT-supportere og får dem igennem forandringsprocessen, når vi overgår til et Azure-baseret cloud-system og ITIL. Det er en større proces, som betyder, at dine medarbejdere skal omskoles til nye systemer. Det betyder også, at du skal udvikle nye processer for opgaveløsninger. Det bliver bl.a. dig, der:

  • får ansvar for den daglige drift af afdelingen, hvor du leder og fordeler opgaverne
  • definerer og optimerer eksisterende processer i samarbejde med teamet
  • sikrer, at medarbejderne i dit team bliver fortrolige med den nye teknologi, og at de trives og udvikler sig
  • håndterer leverandører af udstyr, både når vi køber og leaser
  • udvikler nye SLA’er og afrapporterer til ledelsen i Stockholm
  • driver projekter, såsom GDPR og onboarding af kunder og medarbejdere.

Passion for colleagues

Vi tror på, at glade medarbejdere er grundlaget for en god forretning. Det kalder vi ’passion for colleagues and clients’, og det er den kultur, du bliver en del af. Her bliver du taget godt imod, når du starter, og vi har fokus på, at du udvikler dig og trives. Derfor har vi også tid til det sociale – fx over en fælles morgenmad hver fredag, eller når vi samles og drikker en øl eller sodavand sammen efter en veloverstået uge.

Læs mere om vores kultur og din kommende arbejdsplads her.

Dine lederevner er nøglen til succes

Du er først og fremmest en empatisk leder, der forstår, hvordan du får en afdeling igennem en større forandringsproces. På samme tid er du en procesorienteret person, som kan sætte tingene i system. Mere præcist forestiller vi os, at du:

  • har erfaring fra rollen som afdelings- eller teamleder inden for IT, gerne med erfaring i forandringsledelse
  • gerne har erfaring med cloud-teknologi, Azure og/eller ITIL – dette er dog ikke et krav
  • taler og skriver engelsk og dansk.

Interesseret?

Jobindex er rekrutteringspartner på denne stilling. Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte rekrutteringskonsulent hos Jobindex Jeppe Secher på 7245 9106.

Du søger jobbet ved at sende din ansøgning og dit CV allerede i dag og senest den 30. marts via nedenstående link. Vi indkalder løbende til samtale og tiltrædelse er snarest muligt, men vi venter naturligvis på den rigtige kandidat.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Kontaktperson

IT-Rekrutteringskonsulent

Jeppe Secher

Telefon

+45 7245 9106

Skriv venligst i din ansøgning, at du så annoncen hos it-jobbank.

Jobindex – Find din jobglæde
Gem job

Newsec Advisory A/S
Publiceret: 11. marts 2020

Arbejdssted

Location Lyngby