Hexagon søger sy­stem­kon­su­len­ter til stort dansk be­red­skabspro­jekt

Hexagon Safety & Infrastructure er verdens førende leverandør af disponeringssystemer. Vi leder efter to nye kollegaer, der skal yde support og rådgivning til bl.a. Netcompany, som er hovedleverandør i et stort nationalt beredskabsprojekt. 

Vi søger to systemkonsulenter

Vil du være med til at levere verdens første og bedste 100 % web-baserede disponeringsløsning? Vil du være en del af et dynamisk og innovativt internationalt team af kollegaer med en bred vifte af kompetencer indenfor webteknologi, databaser, udvikling, GIS og disponeringssystemer? Vil du arbejde med nogle af Nordens mest interessante kunder inden for området, og har du fokus på at forstå kundernes behov til bunds og yde førsteklasses support? Så vil vi meget gerne høre fra dig!

Hvad går jobbet ud på?

Som systemkonsulent har du en central rolle i forhold til kunder og partnere. Din dagligdag vil være præget af tæt kontakt til dine kunder og samarbejdspartnere, hvor du løbende løser store og små opgaver for dem og hjælper dem med at få optimalt udbytte af deres system. Dit arbejde består af second line support, rådgivning i konfigurering af kundens løsning og specifikation af ændringsønsker til platformen i samarbejde med vores produktcenter i USA. Du vil således være den drivende kraft i arbejdet med at afdække problemstillingerne og sørge for, at de bliver løst i samarbejde med Hexagons produktcenter og kunden.

Din personlighed og baggrund

Du har en solid og relevant uddannelsesmæssig baggrund som datamatiker, ingeniør, datalog eller lignende, der kvalificerer dig til at håndtere support og vedligeholdelsen af avancerede IT-løsninger. Du må gerne have et godt kendskab til beredskabssektoren - eller være motiveret for at lære den at kende så hurtigt som muligt. Du er god til at kommunikere klart og konstruktivt på engelsk og dansk. Du har vist, at du er i stand til at afkode og forstå kundernes behov, og du kan i samarbejde med vores udviklere omsætte de behov til løsninger, der skaber værdi. 

Om Hexagon som arbejdsplads

Hexagon Safety & Infrastructure er en del af Hexagon - en stor international teknologivirksomhed med 20.000 ansatte verden over. Datterselskaberne tæller bl.a. Leica GeoSystems (opmålingsudstyr) og Aibotix (droner). Fælles for dem er, at de på en eller anden måde beskæftiger sig med rumlige data - hvad enten der er tale om at indsamle, analysere eller visualisere data. Vi arbejder både med vores egenudviklede platforme og med Open Source. 

Du vil primært arbejde ud fra vores kontor i Herlev, men vi er i høj grad en virksomhed, der arbejder virtuelt og over landegrænser. Arbejdsmiljøet og dagligdagen på kontoret er præget af fleksibilitet og variation, og tonen er uformel.

Vi ønsker at ansætte de bedste i branchen og tilbyder en attraktiv lønpakke, der matcher dit engagement og dine kompetencer. 

Nyttig information

  • Arbejdssted: Herlev. For den rette kandidat kan der dog være mulighed for andet arbejdssted.
  • Arbejdssprog: Dansk og engelsk.
  • Stillingen er en fastansættelse på fuld tid.
  • Ansøgning: Theill Warming Rådgivning håndterer denne rekrutteringsproces på vegne af os, og du bedes derfor uploade din ansøgning og CV via ansøgningsknappen "Søg jobbet her" nederst på siden.
  • Samtaler: Vi kalder løbende kandidater ind til samtale.
  • Spørgsmål: Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte Country Manager Jackie Sandgård på tlf. 52 14 15 35 eller mail jackie.sandgaard@hexagon.com.

Læs mere om Hexagon Safety & Infrastructure på vores hjemmeside.

Gem job

Hexagon
Publiceret: 13. marts 2020

Arbejdssted

Location Herlev