Nyud­dan­ne­de og nys­ger­ri­ge talenter til Dev-Ops og Ku­ber­ne­tes i Er­hvervs­sty­rel­sen

Har du lyst til at være med til at føre Erhvervsstyrelsens strategi om at lave Cloud Native-udvikling ud i livet? Har du ambitionerne og niveauet til at mestre cloudtransformation, kubernetesdrift, containerbaseret applikationsudvikling og containerorkestrering? Så er du måske et af vores nye Dev-Ops- og kubernetestalenter i Erhvervsstyrelsen.

Erhvervsstyrelsen har et komplekst systemlandskab med mange forskellige fagsystemer og forretningsapplikationer, hvoraf de fleste er egenudviklede. Erhvervsstyrelsen har arbejdet med infrastruktur, som kode (Terraform), containerteknologier (Docker) og containerorkestrering (Kubernetes) de seneste to år og ønsker at satse mere på disse områder fremadrettet.

Vi søger nye kollegaer til bl.a. at kunne varetage følgende opgaver:

  • administrere og videreudvikle styrelsens Kubernetesmiljøer
  • administrere og tilpasse lognings- og monitoreringsløsninger for styrelsens cloudmiljøer
  • samarbejde med udviklingsprojekterne om at sikre Cloud native-applikationsudvikling
  • opbygge en continuous delivery/deployment pipeline i samarbejde med it-arkitekter og udviklere 
  • indgå i projektteams og arbejdet med transformation til cloud

Som vores nye kollega skal du have lyst til at lære og arbejde med 'skyen' og teknologier som Kubernetes, Docker, Jenkins og Terraform. 

Du vil indgå i vores Datacenter, som i dag består af seks medarbejdere. Du vil både komme til at arbejde tæt sammen med dygtige medarbejdere fra Erhvervsstyrelsen og andre udviklere. 

Profil 

Vi forestiller os, at du har en akademisk uddannelse og gerne nyuddannet. Du må gerne have interesse for systemudvikling. Du behøver ikke at have erfaring med alle teknologierne, men du skal være nysgerrig og have lysten til at løfte dig fagligt og have mod på at efteruddanne dig.

Som person er du struktureret, god til at arbejde med flere opgaver parallelt samt tager ansvar for egne opgaver. Du er en teamplayer, der kan samarbejde med kollegaerne, og du formår at kommunikere med forretningen såvel som udviklere omkring dig.

Om os

Erhvervsstyrelsen er en del af Erhvervsministeriet og har omkring 700 medarbejdere, som arbejder på tre forskellige lokationer i landet. Denne stilling er placeret på Langelinie i København.

Erhvervsstyrelsen er en ambitiøs og moderne myndighed. Vi lægger vægt på at skabe resultater af høj kvalitet, og vi er ikke bange for at gå nye veje for at finde løsninger. Derfor arbejder vi bl.a. med nye teknologier og data til at effektivisere vores drift og skabe værdi for virksomhederne. Vi lærer gerne af andre, og vi arbejder altid i partnerskab med andre myndigheder, organisationer og virksomheder.

Du kan læse mere om Erhvervsstyrelsen på www.erst.dk.

Om ansættelsen 

Ansættelse sker efter gældende overenskomst mellem Finansministeriet og AC med mulighed for forhandling af tillæg. Der er tale om 1-2 fast fuldtidsstillinger med tiltrædelse hurtigst muligt.

Yderligere information om stillingen kan fås ved henvendelse til Thomas Munch-Andersen på tlf. +45 35 29 15 59. Oplysninger om løn- og ansættelsesvilkår kan fås ved henvendelse til HR-rekrutteringspartner Cathrine Lund-Jensen på tlf. +45 91 33 70 38.

Er du vores nye it-konsulent?

Lyder det som noget for dig? Så klik på ”Søg jobbet her”-knappen. Din ansøgning med CV og eksamenspapirer skal være modtaget senest mandag den 13. april 2020.

Der vil blive anvendt test i rekrutteringsprocessen.   

Læs mere om Erhvervsstyrelsen som arbejdsplads samt rekrutteringsprocessen her.

Vi ønsker en medarbejdersammensætning, som afspejler det omgivende samfund. Derfor opfordrer vi alle uanset alder, køn, religion eller etnisk baggrund til at søge.  

Gem job

Erhvervsstyrelsen
Publiceret: 13. marts 2020

Arbejdssted

Location København