It-drift­sta­lent til Er­hvervs­sty­rel­sen

Brænder du for at dygtiggøre dig og løfte din faglighed til det næste niveau? så har du nu muligheden for at blive en del af Erhvervsstyrelsen it-driftsteam. 

Styrelsens systemlandskab er komplekst med mange forskellige fagsystemer og forretningsapplikationer, hvoraf mange er egenudviklede. Systemerne driftes både eksternt og internt. Erhvervsstyrelsen har over 600 virtuelle servere on-premise, outsourcet drift og drift i Azure og AWS. Du vil få en central rolle heri og skal være bindeled til udviklingsprojekter og vores Application Management. 

Du vil bl.a. komme til at arbejde med at:

 • opbygning og vedligeholdelse af styrelsens Azureplatform
 • vedligeholdelse og optimering af styrelsens servere
 • vedligeholdelse og udbygning af automatisering
 • kubernetesdrift
 • transformation til cloudproblemløsninger
 • udfærdige dokumentation 

Som vores nye it-driftstalent skal du både have lyst til at arbejde med nye teknologier og klassiske discipliner som Linux, Windows, MS-SQL. Du vil indgå i vores Datacenterteam, som i dag består af seks medarbejdere.

Om dig

Vi forestiller os, at du har en relevant it-uddannelse eller har opnået viden på et tilsvarende niveau på anden vis. 

Derudover forventer vi, at du:

 • er samarbejdsorienteret
 • er en god kommunikator 
 • kan arbejde selvstændigt og følger opgaverne til dørs  
 • brænder for at videreudvikle både teamet og dig selv
 • kan indgå i projektteams

Som person er du struktureret, god til at arbejde med flere opgaver parallelt samt tager ansvar for egne opgaver. Du er en teamplayer, der kan samarbejde med kollegaerne, og du formår at kommunikere med slutbrugere såvel som teknikere omkring dig. Det forventes, at du er fleksibel og i stand til at holde overblikket også når det går stærkt – og ikke mindst – at du har humoristisk sans.

Om os

Erhvervsstyrelsen er en del af Erhvervsministeriet og har omkring 700 medarbejdere, som arbejder på tre forskellige lokationer i landet. Denne stilling er placeret på Langelinie i København.

Erhvervsstyrelsen er en ambitiøs og moderne myndighed. Vi lægger vægt på at skabe resultater af høj kvalitet, og vi er ikke bange for at gå nye veje for at finde løsninger. Derfor arbejder vi bl.a. med nye teknologier og data til at effektivisere vores drift og skabe værdi for virksomhederne. Vi lærer gerne af andre, og vi arbejder altid i partnerskab med andre myndigheder, organisationer og virksomheder.

Du kan læse mere om Erhvervsstyrelsen på www.erst.dk.

Om ansættelsen

Ansættelse sker efter overenskomst mellem Finansministeriet og relevant organisation med mulighed for forhandling af tillæg. Der er tale om en fast fuldtidsstilling med tiltrædelse hurtigst muligt.

Yderligere information om stillingen kan fås ved henvendelse til Thomas Munch-Andersen på tlf. +45 35 29 15 59. Oplysninger om løn- og ansættelsesvilkår kan fås ved henvendelse til HR-rekrutteringspartner Cathrine Lund-Jensen på tlf. +45 91 33 70 38.

Er du vores nye it-driftskonsulent?

Lyder det som noget for dig? Så klik på ”Søg jobbet her”-knappen. Din ansøgning med CV og eksamenspapirer skal være modtaget senest mandag den 13. april 2020.

Der vil blive anvendt test i rekrutteringsprocessen.   

Læs mere om Erhvervsstyrelsen som arbejdsplads samt rekrutteringsprocessen her.

Vi ønsker en medarbejdersammensætning, som afspejler det omgivende samfund. Derfor opfordrer vi alle uanset alder, køn, religion eller etnisk baggrund til at søge.

Gem job

Erhvervsstyrelsen
Publiceret: 13. marts 2020

Arbejdssted

Location København