IT Ope­ra­tions Engineer til FDM IT

Har du erfaring med drift af Microsoft Azure og Office 365? Og har du derudover mindst 5 års erfaring med drift af et fysisk datacenter, enten inhouse eller som konsulent? Arbejder du logisk og struktureret, og udviser du stort engagement for de projekter du deltager i? Så har vi en rigtig spændende stilling på FDMs hovedkontor i Lyngby.

Om jobbet

Som vores nye IT Operations Engineer får du en spændende og afvekslende hverdag, hvor din primære arbejdsopgave vil være: 

 • Drift, vedligeholdelse, udvikling og optimering af FDMs IT-infrastruktur både on-prem, i Azure og Office 365.
 • Understøtte Servicedesk’en med ”troubleshooting” og udarbejdelse af vejledninger samt standard operating procedures.
 • IT-projekter, både teknisk og forretningsvendte.

Hvis du er den rette kandidat, vil du få stor indflydelse på sammensætningen af dine opgaver, alt afhængig af din erfaring. Det kan fx være drift, vedligeholdelser, optimering og dokumentation inden for et eller flere af nedenstående områder:

 • Azure (governance, AAD, Vnets, automatisering, ARM-templates og monitorering)
 • Office 365 (governance, Exchange, SharePoint, Teams og Office 365-groups)
 • Intune (Mobile Device Management og Conditional Access)
 • SCCM (OSD, patch management, CI’s, app deployment)
 • Veeam Backup
 • Active Directory (DHCP, DNS, ADFS og GPO)
 • Vmware ESX
 • Cisco netværk

Vi lægger stor vægt på faglighed, videndeling, en forretnings- og løsningsorienteret tilgang til opgaverne og har en åben, uformel omgangstone, hvor humøret er højt og hverdagen er præget af, at vi er sat i verden for at skabe værdi i fællesskab.

Om dig

Vi forestiller os, at du har relevante certificeringer inden for Microsoft cloud teknologier eller lignende, og har minimum fem års erhvervserfaring. Det er et krav, at du har erfaring med Microsofts Azure og Office 365, og at du har en dyb forståelse for og erfaring med IT-infrastruktur og netværk, samt hurtigt kan danne dig et overblik over situationer i et komplekst IT-landskab.

Du har næse for at identificere processer, der kan automatiseres og eksekvere herpå. Hvor det er muligt, automatiserer du processer med Azure automation eller PowerShell on-prem. Al deployment i Azure foregår via DevOps pipelines, hvorfor erfaring med dette og ARM-templates vil være en fordel.

Om afdelingen

Som IT Operations Engineer i FDM får du en unik mulighed for i høj grad at præge udviklingen på IT-infrastrukturen og være med fra start på nye systemer og løsninger. Du bliver en del af en engageret IT-afdeling med et stærkt fagligt miljø og et godt kollegaskab. Der er en stor grad af selvbestemmelse i forhold til udførelse af opgaven og frihed under ansvar. Selvom det forventes, at du driver dine projekter selvstændigt, vil der være rig lejlighed til sparring.

FDM IT har fokus på tværgående koordinering og optimering af vores IT-systemer. Vi er 15 personer, der arbejder med hele paletten fra IT-drift, infrastruktur til applikationsudvikling og projektledelse. Der er kort fra beslutning til handling og den rette person vil hurtig kunne gøre en konkret forskel for mange i og omkring FDM.

Vi tilbyder

Hos FDM får du et job i et spændende og uformelt arbejdsmiljø, hvor det kollegiale og din faglige udvikling er i top. 

I FDM vægter vi fleksibilitet og trivsel højt, og der er mulighed for både at tilgodese arbejds- og familieliv. Vi tilbyder en lønpakke, som matcher dine kvalifikationer, inklusiv pensions- og gruppelivsordning samt sundhedsforsikring. 

Du får selvfølgelig også et medlemskab af FDM, der giver gode rabatter på alt fra olieskift til rustbeskyttelse samt rejser med FDM travel. Derudover har du mulighed for at melde dig ind i FDM Team, som løbende afholder bl.a. medarbejderarrangementer, spiller fodbold, og som giver adgang til vores motionsrum. 

Vi holder til i moderne, nyrenoverede lokaler tæt på Lyngby centrum, hvor vi i lyse, åbne kontorer hver dag nyder godt af bl.a. en lækker frokostordning.

Yderligere information 

Tiltrædelse hurtigst muligt eller senest 1. maj 2020.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte IT driftsleder Jonas Weinreich, på mail jwe@fdm.dk.

Vi behandler ansøgningerne løbende og modtager kun ansøgninger via den elektroniske ansøgningsformular.

Vi glæder os til at læse din ansøgning.

Gem job

FDM
Publiceret: 13. marts 2020

Arbejdssted

Location Lyngby