Jobindex Søger for kunde
Kundelogo
 

EDI-konsulent

Vil du være med til at skabe øget digitalisering og effektivisere digitale arbejdsgange?

Måske har du allerede indgående kendskab til EDI – eller også har du stiftet bekendtskab til forretningsgangene bag elektronisk samhandel mellem virksomheder.

Uanset dit erfaringsniveau har vi jobbet til dig, hvis du trives i en varieret hverdag, hvor du har direkte kontakt til kunder og samtidig kan fordybe dig i opsætningen af konkrete integrationer.

Vi udveksler e-dokumenter mellem virksomheder

Hos B2B Backbone arbejder vi med EDI (Electronic Data Interchange), og vi udbyder en online EDI-service, som er målrettet små og mellemstore virksomheder. Vores kunder er primært inden for detail og industri – og vi har i dag mere end 400 kunder og 200 partnere.

Med en stadig stigende efterspørgsel efter vores service har vi travlt, og vi har masser af spændende projekter i pipelinen.

Få endnu flere glade kunder ombord

Som vores nye EDI-konsulent skal du hjælpe med at koble nye kunder og partnere op på vores servicer.

Vores kunder kontakter os typisk, når de har lavet en samhandelsaftale med en partner og har brug for vores ekspertise til at konvertere data. Du får derfor en del dialog med både kunder og partnere, når du sikrer, at vi får etableret det rigtige setup.

Du trives med flere sideløbende opgaver

En stor del af kontakten med vores kunder foregår på både dansk og engelsk over telefon og mail. Samtidig vil du opleve, at flere projekter løber sideløbende. Vi har dog en dygtig koordinator ansat, som tager sig af den overordnede planlægning.

Din vigtigste rolle bliver derfor at sikre, at vores nye kunder og partnere bliver koblet op på vores service så hurtigt og effektivt som muligt – samtidig med at de oplever et højt serviceniveau.

Få en fleksibel arbejdsdag blandt dygtige kolleger

Du bliver en del af et mindre team med 6 faste medarbejdere plus en række freelancere.

På kontoret i Brønderslev bliver du mødt af en uformel atmosfære. Fordi vi er et lille team, er vi gode til at dele information og hjælpe hinanden i mål med opgaverne. Her er masser af plads til at tage initiativ og mulighed for at udvikle sig både fagligt og personligt.

”Der er ikke skarpe kanter på skrivebordet, for at sige det på den måde.” – Robert Olesen, stifter og partner.

Friheden til at tage initiativ

Som vores nye kollega vil du hurtigt se, at vi ikke har mange faste regler – og netop derfor kan du vælge præcis den løsning, som passer bedst til den opgave, vi sidder med.

Derudover har vi fleksible arbejdstider med mulighed for at arbejde hjemmefra, hvis du har brug for det.

Interesse for digitalisering af forretningsgange

Vi hører gerne fra dig, hvis du har erfaring med forretningsprocesserne omkring samhandel og logistik mellem virksomheder – men også meget gerne hvis du har interesse for digitaliseringsområdet og gerne vil lære af vores dygtige konsulenter.

Især i starten sørger vi selvfølgelig for at tilpasse opgaverne til dit erfaringsniveau.

  • Du har erfaring med eller interesse for EDI – du sidder måske allerede som konsulent eller har stiftet bekendtskab med området i en anden rolle.
  • Du har erfaring med at bruge programmering som værktøj (C# og SQL).
  • Du kan begå dig på dansk og engelsk i skrift og tale.

Interesseret?

Jobindex er rekrutteringspartner på denne stilling. Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte rekrutteringskonsulent hos Jobindex Jeppe Secher på 72 45 91 06.

Du søger jobbet ved at sende din ansøgning og dit CV allerede i dag og senest 3. april via nedenstående link. Vi kalder løbende kvalificerede kandidater til samtale og lukker ned for processen, når vi har fundet den rette medarbejder. Tiltrædelse er hurtigst muligt.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Kontaktperson

Rekrutteringskonsulent hos Jobindex
Jeppe Secher

Tlf. +45 72 45 91 06

Skriv venligst i din ansøgning, at du så annoncen hos it-jobbank.

Jobindex – Find din jobglæde
Gem job

B2B Backbone
Publiceret: 16. marts 2020

Arbejdssted

Location Brønderslev