ERP og Business In­tel­li­gen­ce Ap­pli­ca­tion Spe­ci­a­list

 

Ønsker du at arbejde i feltet mellem økonomi, service og IT?

Drømmer du om at arbejde med ERP- og Business Intelligence-løsninger så har LEMAN Group IT en super spændende stilling parat til dig.

Til LEMANs Group IT søger vi en ERP og Business Intelligence Application Specialist til vores hovedkontor beliggende i Greve. I tæt samarbejde med dine samarbejdspartnere i LEMAN vil du skulle deltage i at opbygge og understøtte Group IT’s aktiviteter på ERP (AX2012) og BI (Microsoft PowerBI og Reporting Services).

Du vil befinde dig i en central rolle, hvor du medvirker til, at Group IT leverer gode løsninger i overensstemmelse med LEMANs behov og overordnede strategi.

Kvalifikationer

Hvis du ikke allerede har erfaring med ERP og BI fra en IT-funktion, forestiller vi os, at du kommer fra en økonomifunktion med et par års erfaring f.eks. som tal- og datastærk controller eller anden relevant stilling og nu ønsker at afprøve og udvikle dine færdigheder i en IT-afdeling.

Det er ikke et krav, at du har konkret erfaring med f.eks. AX og PowerBI, men du skal have mod på at lære og dygtiggøre dig ved at deltage i relevante kurser. For at sikre at du kommer godt i gang, vil du indgå i et tæt samarbejde med LEMANs Business Intelligence Architect. Sammen vil I være de drivende kræfter i IT, hvor I udvikler og supporterer LEMANs ERP- og BI-løsninger.

For at lykkes som LEMANs kommende ERP og Business Intelligence Application Specialist er det vigtigt, at du er topmotiveret for at lære et nyt område at kende, at du er nysgerrig og har en positiv tilgang til dine opgaver og kolleger. Har du det, vil du få en spændende og udfordrende mulighed for at skabe en bedre og mere effektiv hverdag for dine kolleger i LEMAN. Hvis du har gejsten, så skal vi nok hjælpe dig med at blive vores næste ERP- og BI-superstjerne i Group IT.

Ansvar og arbejdsopgaver

Afhængigt af dine kvalifikationer og ønsker til karriereudvikling vil dine opgaver komme til at bestå af følgende:

 • Sammen med LEMANs Business Intelligence Architect og IT Business Partnere vil du arbejde med at omsætte forretningens behov til værdiskabende løsninger. 
 • At prioritere ændringsønsker sammen med systemejere og koordinere disse fra udvikling til produktion særligt i forhold til LEMANs ERP-løsning.
 • I samarbejde med dine kolleger i LEMAN og eksterne leverandører varetage den daglige drift og vedligehold af ERP- og BI-løsningerne.
 • Medvirke til at udarbejde datagrundlag, rapporteringer og dashboards til brug for beslutningstagere og medarbejdere i LEMAN.
 • I samarbejde med LEMANS service desk og superbrugere i forretningen deltage i supporten af ERP- og BI-løsninger og inddrage eksterne leverandører, når det er nødvendigt.
 • Sikre at systemerne lever op til LEMANs standarder, principper og krav.
 • Modne og optimere LEMANs platforme og anvendelse af ERP og BI.

Vi tilbyder

 • Løn efter kvalifikationer
 • Arbejde i en organisation i forandring og vækst
 • Et positivt og travlt arbejdsmiljø, gode kolleger og en uformel omgangstone
 • En spændende og åben arbejdsplads med frihed under ansvar
 • Attraktiv kantineordning, pensionsordning og helbredssikring

Interesseret?

Hvis du finder stillingen attraktiv, vil vi opfordre dig til at sende os din ansøgning straks. Vi holder løbende interviews og ansætter, når vi har fundet den rette.
Vi glæder os til at høre fra dig.

If you wish to apply for this position please click the Apply now button and fill in the application form.

If you have any questions about the position please contact Peter Herzberg, peter.herzberg@leman.com

LEMAN was founded in 1900 as a productive partner for the industry within shipping, transport, and logistics.
The company is still growing and employs approximately 800 employees in Denmark, Sweden, Norway, Finland, England, and the United States.
LEMAN has total disposal of 72,000 m2 terminal and logistics facilities and a worldwide network of agent with about 200 import and export routes.

Gem job

LEMAN A/S
Publiceret: 17. marts 2020

Arbejdssted

Location Greve