Ap­pli­ka­tions-/au­to­ma­tions­spe­ci­a­list

Brænder du for at løse automationsopgaver i tæt samarbejde med et stærkt team af salgsingeniører, teknikere, udviklingsteam og ikke mindst dygtige tyske kollegaer? Er du klar til at tage styring på vores kunders opgaver? Er du teknisk uddannet med en god portion erfaring, så brænder vi for at få dig ombord på vores team.

Stillingen

Med udgangspunkt i virksomhedens automationssortiment skal du supportere såvel virksomhedens kunder som salgsingeniører med løsningsforslag indenfor programmering, op- og ombygning, integration, fejlfinding og optimering af industrielle automationsopgaver. Du vil indgå i vores tekniske support-team.

 • bistå salgsingeniørerne med løsningsforslag på kundespecifikke automationsopgaver
 • bistå kunder med input til løsningsforslag
 • yde support på eksisterende installationer
 • dialog med kundens teknikere både i specifikations- og implementeringsfasen
 • produktspecialist indenfor automation
 • kundebesøg med sælgere, hvor du yder faglig rådgivning om løsninger og muligheder

Hoveddelen af opgaverne klares på kontoret, men den endelige implementering samt test kan ligeledes foregå hos kunden.

Vores forventninger

Du er dygtig til at formidle teknisk kompliceret stof på forskellige niveauer, og du trives med kundedialogen. Først og fremmest ønsker vi os en teamplayer.

 • teknisk uddannet, såsom automatiktekniker, automationsteknolog, industrielektriker, stærkstrømstekniker, maskinmester eller lignende.
 • erfaring fra lignende stilling med ansvar for implementering og programmering af automationsløsninger.
 • godt kendskab til de forskellige industrielle protokoller som Modbus, Profinet, Ethernet/IP m.v.
 • det vil være en fordel med kendskab til Linux, SQL og SCADA samt gerne C++, men dog vigtigst at du kontinuerligt har lyst til at tilegne dig ny viden.
 • du behersker dansk og engelsk i skrift og tale.

Vi tilbyder

En spændende stilling i en virksomhed med kraftig vækst, hvor du kommer til at arbejde sammen med et stærkt hold af både kompetente og engagerede kollegaer. Du tilbydes en fast løn i henhold til kvalifikationer, deltagelse i en fælles bonusordning samt pension og sundhedsforsikring.

Om os

WAGO er markedsførende indenfor skrueløs forbindelsesteknik baseret på fjederteknologi og er blandt de førende udbydere af forbindelsesmateriel og åbne automationssystemer. Vores brede produktsortiment strækker sig over PLC’ere og 10 systemer til decentrale netværksløsninger både indenfor Industri og Bygningsautomation, videre over interface komponenter og rækkeklemmer, printklemmer og ikke mindst til installationsstikforbindelser. Vi er en global virksomhed, som er repræsenteret i alle dele af den industrialiserede verden og beskæftiger omkring 9.000 medarbejdere fordelt på salgsselskaber, herunder Danmark, samt produktionslokationer globalt.

WAGO Danmark har hovedkontor i Værløse og beskæftiger 19 medarbejdere, herunder produktspecialister, interne og eksterne projekt- og salgsingeniører samt marketing- og salgskoordinatorer. Alle servicefunktioner, såsom bogholderi, lager/logistik og IT, varetages af vores moderselskab i Minden i Tyskland.

Du kan læse mere om WAGO Danmark her.

For mere information kontakt gerne Find & Connect på tlf. 5385 1911.

Gem job

WAGO
Publiceret: 2. april 2020

Arbejdssted

Location Værløse