Softwa­re­ud­vik­ler – ambitiøs og kva­li­tets­be­vidst

For dig er intet for stort eller komplekst. Du ser blot spændende udfordringer, der venter på at blive løst.

I Unik har vi arbejdet agilt i over to år og har nået et tilfredsstillende modenhedsniveau. Til vores teams søger vi en ambitiøs udvikler, der vægter sund arkitektur og kvalitet højt. Derfor søger vi en højtstræbende udvikler, som har dybe rødder i arkitektur og har flere års erfaring med at arbejde på en .Net/C# baseret platform.

Vi lægger stor vægt på, at du som udvikler, også finder tilfredsstillelse ved at hjælpe og udvikle andre, så du skal evne at kunne løfte vores kompetencer. Du ser muligheder frem for begrænsninger og du kan hurtigt og nemt omsætte behov til software, der skaber værdi for vores kunder.

Du har et stort overblik gennem erfaring med store systemer og ved at sund arkitektur og løse koblinger er vigtige elementer i softwareudvikling. Du bidrager konstruktivt til, at teamet bliver bedre sammen og du er ikke bleg for at lære nyt eller lære fra dig.

Du er nysgerrig på hvad der rører sig teknologisk og har løbende opdateret dine kompetencer. Du evner at sætte spørgsmålstegn ved plejer og komme med alternativer.

Kvalifikationer

Vi forventer, du har en relevant længerevarende IT-uddannelse som bachelor, ingeniør, datalog eller tilsvarende. Du skal have mindst 5 års erhvervserfaring, meget gerne som udvikler i .NET.
Det vil være en stor fordel, hvis du har kendskab til flere af nedenstående områder:

  • Udvikling af store administrative applikationer
  • Domain Driven Design
  • .Net og C#
  • React
  • Unittest og kvalitetssikring
  • GIT
  • Agil udvikling (Scrum/Kanban m.v.)

Vi skaber unikke softwareprodukter

Hos Unik udvikler vi software til mennesker, der arbejder med bolig- og ejendomsadministration – og på advokatkontorer eller større juridiske enheder. I et tæt samarbejde med vores kunder har vi gennem 30 år udviklet fleksible og resultatskabende løsninger, der sætter brugerens hverdag i centrum.

En del af vores succes handler selvfølgelig også om, at vi har vanvittigt dygtige og engagerede medarbejdere. Vil du være med i vores hverdag og bidrage til de unikke kompetencer, vi har? Vil du udvikle din faglighed? Vil du have en arbejdsplads, du kan være stolt af? Så lad os høre fra dig. 

Bliv en del af noget unikt

I Unik har vi en flad organisationsstruktur. Vi vægter kvalitet, glade kunder og faglig udvikling højt. Vi har en uformel stemning, hvor det ikke kun er det faglige, der er i fokus. Vores medarbejdere skal have de rette personlige kvalifikationer for at fungere i en uformel organisation, hvor der er en stor grad af selvstændighed.

En af Danmarks bedste arbejdspladser*

Bag vores software står 170 passionerede mennesker med unik brancheerfaring fra begge sider af bordet. Vi kender vores kunder, deres hverdag og rutiner. Og vi tror på, at det er forudsætningen for stærke it-løsninger.

*Great Place to Work har kåret os som en af Danmarks bedste arbejdspladser. Som medarbejder hos os, bliver du en del af noget unikt, med gode kolleger og en tillidsfuld ledelse, der føler en fælles stolthed over arbejdspladsen.

Spørgsmål om jobbet kontakt

Charlotte Heilmann 
Udviklingschef
chh@unik.dk
76 42 11 30


Vi kender din softwaredag

Hos Unik udvikler vi software til mennesker, der arbejder inden for bolig- og ejendomsadministration samt advokatkontorer.
Bag vores software står 170 passionerede mennesker med unik brancheerfaring fra begge sider af bordet. Vi kender vores kunder, deres hverdag og rutiner. Og vi tror på, at det er forudsætningen for stærke it-løsninger. Vi har udviklet innovativ branchesoftware i mere end 30 år – gennem tætte og tillidsfulde samarbejder. Det ruster os til at skabe fleksible og resultatskabende løsninger, der sætter brugerens hverdag i centrum.

Gem job

Unik System Design A/S
Publiceret: 19. marts 2020

Arbejdssted

Location Vejle

Job hos virksomheden