IT-stu­den­ter­med­hjæl­per til en af Danmarks førende en­tre­pre­nør­kon­cer­ner


Har du lyst til at få ny viden og øget erfaring inden for it-udvikling og implementering via et relevant studiejob? Få sat et stærkt kort på dit CV – så står du bedre, når du er færdig med din uddannelse.

Aarsleff it-udvikling arbejder blandt meget andet med projektledelse af store tværgående it-projekter og ledelsesinformation. Vi udvikler og vedligeholder løsninger til forretningen på kendte og udbredte standardværktøjer, primært baseret på Microsoft-teknologier. Power BI, SharePoint og OneDrive er blandt andet vigtige systemer hos os.

Du vil få en fast arbejdsplads på vores hovedkontor i Viby J, og arbejdstiden forsøger vi at tilpasse dit studie bedst muligt. Vi forestiller os dog, at det er mindst 10 timer om ugen.

Jobbet tilpasses dine kompetencer

Vi har mange muligheder at tilbyde i Aarsleff it-udvikling, og vi er indstillet på at forsøge at tilpasse dine arbejdsopgaver til de ønsker og kompetencer, du kommer med. Eksempler på opgaver og arbejdsområder kunne være:

  • analyse af forretningsgange og processer
  • hjælpe med BI-opgaver samt workflow
  • hjælpe med dokumentationsopgaver og struktur
  • hjælpe med migreringsopgaver
  • assistance til projektlederne ved større it-projekter
  • arbejde med change management
  • medvirke ved digitaliseringsprojekter og -opgaver.

Der vil naturligvis også forekomme almindelige forefaldende opgaver af administrativ karakter.

Med reference til it-udviklingschefen bliver du en del af et udviklingsteam, der består af ni dedikerede og kompetente medarbejdere, som sammen med vores drift- og supportfunktioner samt vores ERP-gruppe udgør den samlede it-afdeling.

For den rette kandidat kan der eventuelt være mulighed for at kombinere studiejobbet med en efterfølgende praktikperiode.

Er du vores nye kollega?

Vi forestiller os, at du er i gang med en it-relevant uddannelse på bachelor- eller kandidatniveau. Gerne med en tidshorisont på mindst et par år til afsluttet uddannelse.

Du skal kunne arbejde selvstændigt og struktureret og som person være fleksibel og imødekommende.

Lyder det som noget for dig?

Kontakt venligst it-udviklingschef Lone Rysgaard på 2499 7784 for at få yderligere oplysninger.

Klik på "Søg jobbet her". Send din ansøgning senest den 15. maj. Vi læser ansøgninger og indkalder til samtaler løbende, og ansætter når vi har den rette kandidat.


Aarsleff-koncernen opererer på internationalt niveau inden for anlæg og byggeri med udgangspunkt i en førende position i Danmark. Vi omsætter for 13,5 milliarder kroner om året – heraf 31 % i udlandet. Koncernen består af en portefølje af selvstændige konkurrencedygtige selskaber med hver deres særlige kompetencer. For at effektivisere og optimere vores tværgående samarbejde arbejder vi efter særlige principper, som er udtrykt i vores One Company-model. Vi opbygger langvarige partnerskaber med kunder og partnere med henblik på at effektivisere vores ydelser og tilfører desuden kundernes projekter værdi ved tidlig involvering. Vores aktiviteter inden for fundering og opgravningsfri rørfornyelse er stærkt internationaliserede. Aarsleff-koncernen beskæftiger 6.800 medarbejdere.

Gem job

Per Aarsleff A/S
Publiceret: 23. marts 2020

Arbejdssted

Location Viby J