Internal Account Manager


Er du teknisk stærk, og motiveres du af af at yde den bedste service og rådgivning med afsæt i kunden? Så har vi det helt rette job til dig.

Tech Data Denmark søger til vores salgsteam i Aalborg en Internal Account Manager, der har lyst til at være en del af en international virksomhed og et engageret team med humoren i orden.

Jobbet

Som kollega i vores Salgsafdeling bliver du en del af et  velfungerende team med en frisk og åben omgangstone. Vi arbejder hver dag for at yde den bedste rådgivning til vores kunder og arbejder tæt sammen i det daglige.

Arbejdsopgaver:

Dine arbejdsopgaver vil variere men vil bl.a. være:

  • Håndtere indgående opkald, behandle ordrer samt besvare kundeforespørgsler samt produktspørgsmål
  • Ansvar for egen kundegruppe med opsøgende salg pr. telefon
  • Være proaktiv og vende forespørgsler til en eventuel salgssituation
  • Deltagelse i salgskampagner over telefonen
  • Generere nye muligheder og identificere nye kunder

Vi har i teamet stor fokus på at yde den bedste support og rådgivning, og vi er samtidig i tæt dialog med vores leverandører for at sikre et godt samarbejde.

Arbejdstiden er fast fra kl. 8.30-16.30. Stillingen er i Aalborg i vores flotte nye kontormiljø.

Din profil:

Vi søger en salgsorienteret, udadvendt samt teknisk stærk kollega, der mestrer at have mange bolde i luften. Du har stærke salgskompetencer samt er god til at opbygge og vedligeholde kunderelationer via telefonen. Du bidrager bl.a. ved at sikre udvikling inden for eksisterende kunder samt identificerer nye forretningsmuligheder.

Du er god til at kommunikere, og hvis du har kendskab samt interesse for IT-branchen er det et plus.

Vi forestiller os, at du har erfaring indenfor ordreadministration samt er bruger af MS Office. Du er serviceminded, en god kollega med godt humor. Du kan begå dig på engelsk i både skrift og tale.

Hvad kan vi tilbyde?

Vi tilbyder en spændende og international arbejdsplads med masser af tempo i en branche, der konstant udvikles inden for de nyeste teknologier. Vi har en uformel kultur, højt til loftet og en flad organisation, hvor vi samarbejder tæt i teamet og på tværs af teams. Vi vægter det sociale højt, og vi har en social forening drevet af nogle af vores engagerede kollegaer, der er med til at arrangere vores sociale arrangementer.

Ansøgning og hvis du vil vide mere

Send dit CV og ansøgning hurtigst muligt via "Søg jobbet her" og senest den 16. juni. Vi ønsker stillingen besat snarest muligt, og vi vil indkalde løbende til samtaler. Vi ser frem til at modtage din ansøgning. Vi modtager udelukkende CV og ansøgning oploadet via rekrutteringssystemet.

Vil du vide mere om Tech Data kan du læse om os på www.techdata.dk. Hvis du vil høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Heinz Bojer, Sales Manager på telefon 40 80 63 70.

Om Tech Data

Tech Data er en af verdens største distributører af teknologiske produkter, services og løsninger.

Virksomhedens avancerede logistikkapacitet og tillægstjenester muliggør det for 120.000 forhandlere i mere end 100 lande, effektivt og omkostningseffektivt at støtte de forskellige slutkunders teknologiske behov. Besøg www.techdata.com for mere information.

Tech Data Denmark er en del af den internationale Tech Data Group med aktiviteter i USA, Latinamerika og Europa. Tech Data, Advanced Solutions er ubetinget den største Enterprise distributør på verdensplan. Vi er repræsenteret i alle fire lande i Norden med centralt varelager på 26.000 m² og konfigcenter på 900 m² i Jordbro syd for Stockholm og med salgskontorer i landene. Det nordiske selskab har i dag 600 ansatte. Hver måned betjener vi mere end 7.000 aktive kunder og håndterer dagligt 8.000 transaktioner fordelt på mere end 35.000 varer i hele Norden.

Vores danske kontorer ligger i Birkerød og i Aalborg, og vores nordiske hovedkontor ligger ved Stockholm, Sverige.

Gem job

Tech Data Denmark ApS
Publiceret: 29. maj 2020

Arbejdssted

Location Aalborg