Tech lead


Er du en ambitiøs og resultatorienteret tech lead med udviklerbaggrund, og trives du i et dynamisk arbejdsmiljø? Har du erfaring med agil udvikling og brænder du for at se dit team være stolt, levere og vokse med opgaverne? 

Vi er

Formpipe Software er et softwarehus der udvikler egne produkter, primært til den offentlige sektor i Danmark. Vi ønsker at forstærke indsatsen på vores ESDH-forretningsområde, og leder derfor efter en tech lead for et af vores kompetente hold af dygtige .NET-udviklere. ESDH-vertikalen består af 30 medarbejdere på vores kontor i Danmark og et off-shore team i Ukraine. Vi arbejder på forskellige produkter i små koncentrerede teams. Vi har den perfekte størrelse, synes vi selv – for vi er store nok til, at du har muligheder for at udvikle dig, og små nok til, at der er kort vej fra tanke til handling.

De kommende år byder bl.a. på et teknologiskifte til Azure DevOps samt udvikling af nye forretningsområder og udvidelsen af platformen. Med jobbet vil du få en nøglerolle i disse nye projekter og mulighed for at præge udviklingen af vores produkter, måden vi arbejder på og dit teams udvikling – og også masser af personlig og faglig udvikling. 

Rollen 

Du bliver det faglige sparringspunkt for kollegerne i teamet på tværs af landegrænserne og du vil få en stor kontaktflade til både testere, arkitekter, off shore-teamet og kontakt til kunderne i form af bl.a. afklaringer og demoer. Du får fokus på at sikre vores kontinuerlige forbedring via processer, brug af værktøjer og organisering, og samtidig skabe værdi for kunderne.

Opgaver

Som en del af den agile udviklingsproces vil du naturligt være engageret i hele processen fra start til slut  

 • Design
 • Hands-on udvikling og koordinering af udviklingsopgaver i teamet – og opfølgning
 • Estimering
 • Support og fejlretning
 • Vedligehold og vedligehold af udviklings- og buildprocesser
 • Dokumentation og test
 • ..og selvfølgelig hele den tekniske ledelse af teamet.

Du kan bidrage til fortsat udvikling og forbedring af organisation, processer og metoder, og være ansvarlig for forankringen af forbedringstiltag. Du sikrer den løbende udvikling af dig selv og dit team. 

Dine kvalifikationer

Du har en it-relevant uddannelse, med flere års erfaring som udvikler. Det er et stort plus hvis du har erfaring med at lede, forstå og motivere et team af udviklere.  

Du har: 

 • Du har minimum et par års erfaring som enten udvikler, leveranceansvarlig eller måske teknisk projektleder fra et teknisk tungt Microsoft-udviklingsmiljø.
 • Erfaring med udvikling på .NET-platformen, og god indsigt i .NET-platformens arkitektur
 • Gerne erfaring med samarbejde med off-shore udviklingsteams.
 • Teknologier du kender, eller gerne vil lære mere om:
   Azure, C#/.Net, CSS, Razor, javascript, PowerShell
 • Model-View-Controller (MVC) og Entity framework, SOAP, REST, Odata
 • Windows Server og SQL Server
 • Docker.

Personligt 

Du er ambitiøs, dynamisk og engageret og som tech lead går du selvfølgelig forrest for at vise vejen for dit team. Du lytter til dine kolleger, og du har holdninger og viden til at kunne sikre retningen og udfordrer gerne status quo, og samtidig er du pragmatisk ift. at sikre at kunderne er i centrum, og til at kunne prioritere leverance af opgaverne til tid, kvalitet og budget. Du er en holdspiller, der kan afslutte og skabe resultater, og du forstår vigtigheden af at kommunikere tydeligt. Du er engageret i det du laver og du arbejder struktureret og konstruktivt. Du kan lide at blive udfordret, og du er god til at arbejde med mange bolde i luften på samme tid.

Vi tilbyder

Spændende opgaver og faglig udvikling i et professionelt og inspirerende arbejdsmiljø, med mulighed for at præge din egen faglige udvikling. Der er en fri omgangstone i afdelingen og et rigtig godt sammenhold. Teamet består af en god blanding af forskellige personligheder. Organisationen er flad og samarbejdsformen er præget af fleksibilitet, samarbejde og tillid. Vi tilbyder en lønpakke, der matcher dine kvalifikationer, et godt socialt og fagligt netværk og en attraktiv pensions- og sundhedsforsikringsordning. Vi har en uformel og hyggelig fredagsbar, en supergod kantine og – måske også derfor – et top udstyret fitnessrum i kælderen, massage- og zoneterapiordning. Stillingen skal besættes snarest muligt.

Yderligere information

Hovedparten af vores kunder er offentlige danske virksomheder, så du skal kunne tale og skrive dansk. ”Foreign applicants, please note that you must be fluent in both written and oral Danish in order to be considered for this position”. Endvidere er vores off-shore partner engelsktalende, så derfor skal du beherske engelsk flydende i skrift og tale.

Du er er velkommen til at kontakte direktør (ESDH) Carsten Kaas på carsten.kaas@formpipe.com.

Gem job

Formpipe Software A/S
Publiceret: 25. april 2020

Arbejdssted

Location Ballerup