Jobindex Søger for kunde
Kundelogo
 

Fullstack-udvikler til cloud-løsninger

Drømmer du om at arbejde med en bred og spændende palet af teknologier der spænder over både frontend og backend - fx JavaScript, Typescript, React, Angular, Node.js, AWS og Docker?

Glæd dig til en alsidig hverdag, hvor du er med til at udvikle og integrere løsninger, som hjælper vores kunder med at skabe fantastiske kundeoplevelser på tværs af deres kommunikationskanaler.

”Du får plads hos en virksomhed med store vækstambitioner. Vores mange års erfaring gør os til en af de foretrukne leverandører af løsninger, der bygger på customer experience-platformen Zendesk. En platform, som markedet i høj grad efterspørger,” fortæller chefkonsulent Mads Berner.

Velkommen til Cloudhuset

Vi hjælper danske virksomheder med at få større udbytte af teknologier, der afvikles fra skyen – og arbejder primært med Zendesk. Vores kunder tæller blandt andet e-Boks, Tiger of Sweden og Kilroy Denmark.

Du får plads blandt etablerede virksomheder og kreative startups i et ikke helt almindeligt kontorfællesskab i SOHO i Kødbyen, hvor du kommer til at indgå i et mindre team. Vores omgivelser indbyder til sparring, idéudveksling og networking. Noget, som vi er gode til at benytte os af i vores fælles hverdag. Og vi ser allerede frem til at byde dig velkommen.

Alsidig hverdag med implementering og udvikling

Sammen med dine kolleger står du for at levere, implementere og integrere kundetilpassede løsninger baseret på Zendesk og de nyeste teknologier.

Og dine arbejdsopgaver spænder vidt. Du bliver ekspert i Zendesks API samt øvrige udviklerværktøjer, som du sætter i spil for at skabe større værdi for vores kunder. Derfor deltager du også i møder med både kunder og kolleger, hvor I drøfter deres kommercielle behov, og hvordan vi møder dem.

Du sætter din faglighed i spil, når du giver kunderne rådgivning og sparring, som sikrer dem den bedste løsning. Herefter har du ansvaret for at udvikle og implementere løsninger, som overgår deres forventninger, sammen med dine kolleger.

Det betyder, at du fx:

  • laver integrationer til andre tredjepartsystemer eller konfigurerer vores egne webservices, som du herefter integrerer med Zendesk
  • bygger apps i Zendesks app-framework, der bl.a. udvider funktionaliteten eller interagerer med tredjepartsservices for at udveksle værdiskabende data
  • tilpasser brugeroplevelsen på tværs af en række kommunikationskanaler, såsom chatfunktioner – fx ved brug af AI og bots
  • bidrager til udvikling af open source, der gør din og andre udvikleres hverdag nemmere – du kan finde vores open source-projekter på Github.

Fælles for alt det, du gør, er, at det skaber værdi for vores kunder og deres kundeservicehåndtering.

Herudover får du naturligvis oplæring af dine kompetente kolleger, ligesom du deltager i et træningsforløb i samarbejde med Zendesk og har mulighed for at blive certificeret efter et halvt år.

Kom med dine idéer – og få indflydelse

”Vi er et mindre, agilt team, som har fornøjelsen af at arbejde sammen med nogle store og ambitiøse brands. Derfor får du virkelig det bedste fra to verdener samlet i ét job. Og så får du stor indflydelse på vores processer og de teknologier, vi arbejder med,” slutter Mads.

Styr på både frontend og backenden!

Vi forestiller os, at du har en IT-relevant uddannelse, men vi er åbne for, at dine kompetencer kan være opnået ad andre veje. Det vigtigste er, at du har en nysgerrig tilgang til dit arbejde, og at du kan lytte til og forstå vores kunder – og omsætte deres ønsker og behov til innovative og effektive løsninger.

Derudover vil følgende kvalifikationer blive prioriteret:

  • Erfaring med Javascript og et eller flere programmeringssprog som fx C#, PHP eller måske Java
  • Du har godt kendskab til API’er og frameworks
  • Kendskab til Cloud-platforme såsom AWS, Google Cloud eller Azure er en klar fordel
  • Du taler og skriver ubesværet dansk og engelsk.

Interesseret?

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte chefkonsulent Mads Berner 5192 0456. Har du spørgsmål til selve rekrutteringsprocessen, kan du kontakte IT-rekrutteringskonsulent hos Jobindex Søren Møller på +45 7245 0960.

Send dit CV og din ansøgning via ansøgningsknappen ”Søg jobbet online” nedenfor. Tiltrædelse er snarest muligt, men vi venter naturligvis på den rigtige kandidat.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Kontaktperson

Rekrutteringskonsulent hos Jobindex
Jens Frederik Wang

Tlf. +45 72 45 90 74

Skriv venligst i din ansøgning, at du så annoncen hos it-jobbank.

Jobindex – Find din jobglæde
Gem job

Cloudhuset A/S
Publiceret: 18. maj 2020

Arbejdssted

Location København