Net­værks­spe­ci­a­list – sæt dit aftryk på vores net­værks­løs­nin­ger


Leder du efter et job, hvor du kan arbejde med et bredt udvalg af netværksløsninger og få stor indflydelse på de produkter, vi tilbyder?

Velkommen til Comby

Vi er en 100 % grønlandskejet IT-virksomhed med 25 medarbejdere og hovedsæde i Nuuk. Vores primære forretningsområder er internet til både private og erhverv, managed services (fuld drift af IT) samt hosting af servere. Da vi arbejder i en grønlandsk kontekst, spænder vi dog utroligt bredt og leverer også telefoniløsninger, almindelig hardware samt projektledelse og forretningskonsulenter.

Du får plads på vores kontor i Slagelse sammen med ledelsen og 2 dygtige IT-konsulenter. Herfra kan I lave det meste arbejde på vores netværk i Grønland, mens vores teknikere i Grønland håndterer on-site opgaver.

Vær med til at lave vores designs

Som netværksspecialist har du ansvaret for at udvikle og implementere vores netværk for kunderne i Grønland. Pga. tidsforskellen mellem Danmark og Grønland kan du sidde i god ro og orden og udvikle på kundernes netværk uden forstyrrelser. Derfor vil du ikke få så stor kundekontakt, og du kan fokusere på udbygningen af vores netværk.

Det bliver bl.a. din opgave at:

  • designe og implementere vores løsninger
  • vedligeholde og udbygge vores ISP-setup
  • arbejde på diverse kundeprojekter
  • sikre korrekt dokumentering.

”Du kommer virkelig til at arbejde med en bred portefølje af netværksløsninger, og du bliver ikke fastlåst i de samme opgaver,” fortæller IT-konsulent Stefan Boel.

Et mindre team betyder større indflydelse

I modsætning til de store netværksudbydere, så får du nogle helt unikke muligheder for at være med til at forme løsningerne her hos os. Vi er et lille team, hvor alle byder ind, så du kommer i høj grad til at kunne præge vores løsninger.

Du kan også glæde dig til at møde din kolleger i Grønland, når vi tager på besøg en gang imellem for at styrke vores samarbejde med vores teknikere. Og så tilbyder vi naturligvis gode og ordnede forhold.

Struktureret netværksspecialist med Cisco-erfaring

  • Du har en relevant uddannelse inden for IT og/eller netværk.
  • Du har erfaring nok til, at du kan arbejde selvstændigt i et mindre team og være med til at drive udviklingen.
  • Du har erfaring med Cisco Meraki.
  • Du har en høj strukturdisciplin, og du sikrer dig altid, at nye løsninger stemmer overens med kundeaftalerne.

Er du vores nye kollega?

Har du spørgsmål til stillingen, eller vil du høre flere gode grunde til, at du skal være vores nye netværksspecialist? Så kan du kontakte Stefan Boel på sbo@comby.gl.

Send din ansøgning og dit CV til os via knappen nedenfor. Vi inviterer løbende til samtale, så søg allerede i dag.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Gem job

Comby A/S
Publiceret: 2. maj 2020

Arbejdssted

Location Slagelse