Net­værk­s­tek­ni­ker til Koncern IT, Region Sjælland

 

Er du en dygtig og erfaren netværkstekniker og trives du i en travl hverdag med mange spændende opgaver? Hvis du har lyst til at være med til at udvikle og optimere it til Region Sjællands virksomhedsområder, kan du blive vores nye kollega.

Vi har brug for en dygtig netværkstekniker med gå på mod og kompetencer inden for drift og udvikling af enterprise netværk.

Netværksteamet er sammen med server, storage og backup en del af Infrastruktur funktionen. Vi er mange engagerede medarbejdere med specialistviden og varetager driften af regionens netværk, datacentre, serverpark, storage løsninger, overvågning og backup. Vi varetager alt fra hardware til og med OS lag.

Du bliver en del af Koncern IT og kommer til at indgå i netværksteamet, hvor der er stort fokus på stabil drift, og hvor alle arbejder på at optimere og standardisere vores løsninger for at gøre hverdagen lettere for brugerne. Du får mulighed for både personlig og faglig udvikling i et udfordrende job, hvor du skal servicere egne kollegaer, institutioner, sygehuse, forvaltninger og afdelinger i et kunde/leverandør forhold.

Dine primære arbejdsopgaver bliver:

 • Drift og udvikling af netværk, WAN, LAN, Wireless, herunder 802.1x
 • IT-sikkerhed
 • Håndtering af fejl i netværket
 • Vedligeholde dokumentation
 • Rådgivning og deltagelse i projekter
 • Indgå i vagtordning

Vi forventer, at du besidder flere af følgende faglige kompetencer:

 • Er uddannet IT-fag-/datatekniker eller har relevant netværkserfaring fra tidligere ansættelser
 • Erfaring med Aruba, Clearpass, H3C, Comware og PaloAlto.
 • Er wireless din særinteresse, er det en fordel.
 • Højt fagligt engagement og gode samarbejdsevner
 • Er fortrolig med ITIL og at arbejde i en ITSM-organisation.

Om dig:

Som person har du gode analytiske evner og kan tænke stort og levere de rigtige løsninger. Du er ansvarlig, god til at samarbejde, fagligt stærk og giver gerne din mening til kende. Du skal have gå-på mod og en god situationsfornemmelse samt være i stand til at reagere hurtigt og prioritere og bevare overblikket i en til tider hektisk arbejdsdag. En del af dit arbejde foregår ude blandt brugerne, så et godt servicegen vil være en fordel. Yderligere kan der forventes perioder med servicevinduer uden for normal arbejdstid, hvorfor det forventes, at du er fleksibel.

Er ord som ITIL, dokumentation, samarbejde på tværs, prioritering, ansvarlighed og kommunikation ikke fremmed for dig, så har vi stillingen til dig!

Om Koncern IT

Koncern IT er Region Sjællands fælles it-organisation med ca. 330 medarbejdere. Vi leverer digitale løsninger til regionens virksomhedsområder og i særdeleshed til regionens sygehuse. Vi råder over moderne kontorfaciliteter i tilknytning til vores driftscenter i Ringsted, tæt på Ringsted station og motorvejen. Og vi er med vores supportorganisation placeret på regionens sygehuse tæt på mange af vores 18.000 brugere. Vi har et uformelt og udviklende arbejdsmiljø, og vi holder os ajour med trends og teknologiske fremtidsmuligheder og kombinerer det med løbende kompetenceudvikling.

Koncern IT ønsker at være en stærkt serviceorienteret organisation. Vi arbejder efter værdisættet FLER – Forandringsparat, Loyal, Engageret, Respektfuld og forventer, at nye kollegaer konstruktivt vil bidrage til, at vi får FLER gode arbejdsdage.

Du kan læse mere om Koncern IT på regionens hjemmeside: http://www.regionsjaelland.dk/koncern-it

Løn- og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst efter principperne om ny løn. Arbejdstid er 37 timer inkl. frokost med flextidsordning, som sikrer en fornuftig balance mellem arbejde og fritid.

Skulle du have spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte funktionschef Kenneth Mogensen på: 2068 9593 eller Teamleder Hanskriistian Kaizensted på: 61 92 23 94

Ansøgningsfrist d. 25.05.2020

Ansættelse senest pr. 01.08.2020, eller efter aftale

Om Region Sjælland

Vi er regionens største arbejdsplads med mere end 19.000 medarbejdere og et budget på 19 mia. kroner. Vi løser opgaver inden for sundhed, psykiatri og regional udvikling og driver en række sociale institutioner. Klik ind på www.regionsjaelland.dk og læs mere om regionens opgaver, struktur og geografi.

Gem job

Region Sjælland
Publiceret: 14. april 2020

Arbejdssted

Location Ringsted