Fullstack-udvikler

 

Motiveres du af at arbejde i et lille team med stor indflydelse?

Kunne du tænke dig at være med til at påvirke beslutningerne i dit arbejde, og er du til flade strukturer, hvor der aldrig er langt fra idé til handling?

Det får du mulighed for som fullstack-udvikler hos os. Du bliver en vigtig del i ét af vores produktudviklings-teams, som er kendetegnet ved at være 100% selvorganiserede, og du vil derfor få mulighed for at arbejde på den måde, der fungerer for dig og dit team.

Om jobbet 

Vi er ca. 80 udviklere, som alle sidder i et in-house udviklermiljø i Valby, tæt på Valby St. Vi er lige præcis små nok til, at alle kender hinanden, og lige præcis store nok til at skabe plads til faglig udvikling.

Du kommer til at arbejde med udvikling af et produkt til beskæftigelsesområdet, hvor vi arbejder tæt sammen i små, fokuserede teams. Hvert team består af fire udviklere, som er ansvarlige for deres egne moduler og ejer deres features fra vugge til grav. Alle kollegaer er på et højt fagligt niveau og hjælper gerne hinanden. Mød nogle af dem her.

Vi arbejder hovedsageligt med Microsofts teknologistak suppleret med React, TypeScript, ElasticSearch og RabbitMQ. Continuous Delivery er en del af vores hverdag, og vi benytter Azure, Docker og Kubernetes. Vores motto er: ”Vi vil lave fede løsninger til glade kunder, mens vi har det sjovt”.

Om dig 

Du er uddannet datalog, ingeniør, cand.it., datamatiker e.l. og har + 2 års erfaring efter endt uddannelse. Vi lægger vægt på, at du:

  • er omhyggelig og tilstræber et højt kvalitetsniveau, hvor din kode er dækket af tests, og dit arbejde er veldokumenteret.
  • arbejder med både backend- og frontend.
  • har høj empati for slutbrugeren, og du værdsætter dit arbejdes betydning for brugeroplevelsen.
  • er en teamplayer, som kan se fordelen i vidensdeling og sparring.
  • har erfaringer med .NET Core, ASP.NET, C#, Entity Framework, typescript, måske også med React og Elastic Search.

Vi tilbyder

  • Frihed, ansvar og indflydelse i dit arbejde og på dit projekt.
  • En arbejdsplads, som prioriterer det sociale kit og de faglige fællesskaber. Vi spiller bordfodbold, skåler i fredagsbaren, holder innovationsdage og hackatons og rejser sammen.
  • En fondsejet virksomhed med over 350 år på bagen – vi kan sætte langt lys på, når vi træffer beslutninger, og vi tør investere i fremtiden.
  • Mulighed for faglig udvikling.
  • Frokostordning, massageordning, sundhedsordning m.m

Skal det være dig? 

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Rune Holm Schjøtt, Softwarearkitekt og Teamlead.

Vi behandler ansøgninger, i takt med at de kommer ind, og afholder samtaler løbende. 

Vi glæder os til at høre fra dig. 


Lidt om SCHULTZ

Schultz har 160 ansatte, som alle gør en forskel.

Vi er en af de ældste virksomheder i Danmark. Vi har udviklet sig fra at være en stærk informations- og indholdsleverandør til nu også at være en markant it-leverandør, der udvikler løsninger til digitalisering af den offentlige sagsbehandling og administration.

Schultz er markedsledende leverandør af lovinformationsportaler og IT-understøttelse af arbejdsgange til både private virksomheder, organisationer og offentlige myndigheder med i dag mere end 700.000 brugere på vores løsninger
Læs meget mere her.

 

Gem job

J. H. Schultz Information A/S
Publiceret: 14. maj 2020

Arbejdssted

Location Valby