Erfaren full stack C# udvikler


Hvis du brænder for programmering, så har vi et spændende og alsidigt job til dig i vores Coding-team. I Coding-team udvikler vi interfacet og tekniske aspekter af vores nuværende og kommende analyseværktøjer til den finansielle sektor. Vi har mange projekter, så derfor vil vi udvide teamet med endnu en dygtig udvikler.

Som full stack udvikler hos Scanrate vil du komme til at arbejde med systemer bygget med C# i ASP.NET (og ASP.NET Core), samt backend-systemer i form af services, API’er og SQL Server databaser. Du vil komme til at arbejde direkte sammen med vores mest erfarne programmører og arbejde med agil udvikling med stor fokus på kodekvalitet. Du vil hurtigt få selvstændige projekter og ansvarsområder.

Om den ideelle kandidat

Du har 3-5 års erfaring som udvikler og har stor erfaring med C# og MVC samt frontend-udvikling i Javascript. Du har kendskab til forskellige client-side frameworks, inklusive AngularJS og JQuery. Det vil ligeledes være en fordel, hvis du har erfaring med WebApi, WebForms, Umbraco, Mercurial og T-SQL. Vi forestiller os, at du har en uddannelse som datamatiker, datalog, ingeniør eller softwareudvikler.

Derudover er du:

  • Fremragende i skrift og tale på dansk og engelsk
  • Grundig i dit arbejde og motiveres af at lave de rigtige løsninger i første forsøg
  • Nysgerrig, ikke bange for at stille kritiske spørgsmål, og du kan arbejde selvstændigt

Vi tilbyder

En spændende stilling i en solid og ambitiøs virksomhed med et godt arbejdsmiljø og stort fokus på kvalitet. Vi går op i at have nyt og godt grej, gode arbejdsforhold og giver mulighed for løbende opkvalificering. Vi værdsætter en god diskussion ved whiteboardet og går efter at lave den rigtige løsning i første forsøg.

Om Scanrate

Scanrate har siden 1986 udviklet og supporteret analysesystemer til den finan­sielle sektor med fokus på danske realkreditobligationer. Vores kunder tæller Danmarks Nationalbank, danske pensionskasser, realkreditinstitutter, større banker samt en række internationale, finansielle virksomheder. Vi har 31 engagerede medarbejdere, som alle er baseret i INCUBA i Aarhus N.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte COO, Jens Gadensgaard Hermann på job@scanrate.dk eller tlf. 26 24 15 96. Hvis du er interesseret, ser vi frem til at modtage din danske ansøgning og dit CV på job@scanrate.dk. Vi ønsker at ansætte snarest muligt, men vi venter gerne på den rette.

Gem job

Scanrate Financial Systems A/S
Publiceret: 27. maj 2020

Arbejdssted

Location Aarhus