IT-spe­ci­a­list

 

Har du erfaring med digital infrastruktur og har du lyst til at medvirke til at skabe og drifte IT-løsninger, som understøtter udviklingen af moderne og grønne transportløsninger? Her er en unik og spændende mulighed!  

Siemens Mobility søger en erfaren og bredt funderet IT-specialist til at varetage opgaver indenfor digital infrastruktur, blandt andet administration, drift, dokumentation og videreudvikling af vores interne løsninger/miljøer. 

Du kommer til at medvirke til udvikling og design af digital infrastruktur til kunder, hvor du primært kommer med input, bidrager til design, service set-up og dokumentation, reviewer, laver kvalitetssikring, PoC´er, tester og deltager i den efterfølgende implementering/udrulning. 

Vi forventer også at du følger med udviklingen indenfor digital infrastruktur og bidrager til DEV-OPS og andre tiltag til at udvikle IT-området.

Du skal kunne:

 • Installere, drifte og vedligeholde af servere, herunder have erfaring med at vedligeholde og fejlfinde server hardware
 • Vedligeholde Linux- og Windows-opsætninger 
 • Lave scripts og automatisering af drift og overvågning
 • Udføre dine opgaver med IT-sikkerhed i mente
 • Netværksadministration, herunder opsætning og vedligeholdelse af routere og switche
 • Sætte dig ind i nye applikationer og undersøge hvordan de fungerer i det respektive miljø

Hvis du også har erfaring med databasesystemer (Oracle, Microsoft SQL og PostgreSQL) er det et plus.

Dine dage kommer til at blive forskellige, og du har stor mulighed for selv at præge dine opgaver, og hvordan de kan løses.

Du kommer, som udgangspunkt, til at arbejde på kontoret i Ballerup, men dine opgaver vil også skulle udføres ”ude i marken” med vores projekter i hele Danmark, ligesom du må regne med at skulle besøge dine kollegaer i Tyskland 5-10 gange om året.

Du skal være indstillet på, at jobbet er mere end et skrivebordsjob, og at det forventes, at du deltager fysisk i mangeartede opgaver, som kan finde sted i aften- og nattetimerne.

Kvalifikationer

Det er ikke så vigtigt, hvilken uddannelsesmæssig baggrund du har, hvis du har følgende:

 • Minimum 2 års erfaring indenfor IT og digital infrastruktur i en virksomhed, herunder netværk, servere, platforme, IoT, API, integrationer, IT-sikkerhed m.v.
 • Erfaring med Windows og Linux servere, VMvare – erfaring med Exchange, Azure og Hyper-V er et plus
 • Erfaring med netværk og netværksdrift. Et dybere kendskab til netværk, især kendskab til radiobaserede netværksløsninger, er et stort plus
 • Dansk og engelsk i skrift og tale
 • Lyst til at arbejde både på egen hånd og som del af et hold
 • Nysgerrighed, evner og ambitioner om at prøve kræfter med de mange muligheder indenfor digital infrastruktur 

Har du erfaring hos fra en større IT-driftsorganisation, er det en fordel.

Kom med på holdet 

Du bliver en del af Siemens Mobility A/S som er en åben og dynamisk arbejdsplads, hvor faglig og personlig udvikling står højt på agendaen. Vi tilbyder dig gode karrieremuligheder i et internationalt arbejdsmiljø med spændende udfordringer. Vores succes er skabt af vores innovative og dygtige medarbejdere, der med deres nysgerrighed og høje faglige kompetencer skaber ny viden og er med til at finde svar på nogle af verdens sværeste spørgsmål. 

Vi prioriterer ansvarlighed for vores medarbejderes sundhed samt trivsel og tilbyder mange medarbejdergoder såsom træningsfaciliteter. Vi arbejder med Work Life balance for at skabe gensidige og fleksible arbejdsforhold i Siemens Mobility.

Er du interesseret?

Send os en motiveret ansøgning og CV snarest muligt, da vi afholder samtaler løbende. Har du certifikater, eksamensbeviser eller andet, som du mener underbygger dine kvalifikationer, må du gerne vedhæfte dem.

Ønsker du yderligere information om stillingen, kan du kontakte Group Lead Eva Holmark på e-mail eva.holmark@siemens.com.

Siemens Mobility

Vi leverer løsninger inden for transport og logistik med henblik på at sikre en pålidelig og miljøvenlig infrastruktur. Løsninger, der kan håndtere udfordringerne fra den øgede trafik i byerne, ved jernbaner, havne og i lufthavne som følge af den stigende urbanisering. Vi beskæftiger et stort antal specialister, som arbejder med IT- og kommunikationsløsninger til den danske transportsektor samt projekter i udlandet. Læs mere her: https://www.mobility.siemens.com/global/en.html

Gem job

Siemens A/S
Publiceret: 28. maj 2020

Arbejdssted

Location Ballerup