Erfaren im­ple­men­te­rings- og drifts­kon­su­lent indenfor IT-in­fra­struk­tur

 

Har du bred erfaring med Microsoft Server, PowerShell og MS Azure? Trives du i en kundevendt og teknisk rolle? Og har du lyst til at blive en del af en stærk teamånd?

Hos Columbus Cloud Services er vi på forkant med udviklingen indenfor IT-infrastruktur, således at vi både favner Azure transitions, Modern Workplace og sikkerhed samt store klassiske infrastrukturprojekter, som vi drifter i egne datacentre.

Vi leder efter vores næste erfarne kollega og implementerings- og driftskonsulent, som har lyst til at blive en del af vores stærke teamånd og hjælpe vores kunder med at have succes i lang tid fremover. Vil du med på holdet?

Dine arbejdsopgaver

Som implementerings- og driftskonsulent får du en helt central rolle i design, implementering samt drift for vores kunders produktionsmiljøer, som består af en blanding af Microsoft Windows server og en bred vifte af de services, der er tilgængelige via Microsoft Azure. 

En del af din dagligdag indebærer 3. level kundesupport og en tæt dialog med vores kunder med mulighed for at deltage på kunde opfølgningsmøder både før, under og efter implementering, hvor forskellige tekniske udfordringer vil blive vendt. Derudover vil dine arbejdsopgaver bl.a. være:

  • Installation, konfiguration og vedligehold på Microsoft Windows og Microsoft SQL
  • Drift og vedligehold på installerede applikationer såsom Microsoft SQL, Remote desktop samt RD gateway 
  • Primær ansvarlig for automatisering og drift procedure ved brug af PowerShell
  • Mulighed for at fungere som teknisk projekt ansvarlig på større implementeringsopgaver

Størstedelen af vores systemer er bygget som virtuelle servere, både på MS HyperV og Microsoft Azure, hvorfor oprettelse af virtuelle miljøer på HyperV og Microsoft også vil være en del af din arbejdsdag.

Kvalifikationer til rollen

Du har formentlig erfaring fra en lignende stilling, men vigtigst af alt har du bred erfaring med Microsoft Server, PowerShell og MS Azure, der medvirker til at du forstår kundens behov med en løsningsorienteret tilgang. Samtidig trives du i en teknisk rolle, hvor du kobler tekniske udfordringer sammen med en kundevendt forretningsforståelse og har vilje til fortsat udvikling i nye teknologier. Vi søger dig, der har:

  • Arbejdet med sikkerhed og netværk (firewall)
  • Stor erfaring med automatisering via PowerShell
  • Erfaring med drift af forskelligartede kundemiljøer og virtuelle miljøer
  • Erfaring med Microsoft SQL
  • God indsigt i Wi-Fi, vlan og NAT

Det er en fordel, men ikke et krav, at du har certificeringer (MSCE) på Microsoft og/eller Azure-administrator samt erfaring med Microsoft Remote Desktop og Direct Access / Always on VPN.

Vi har både danske og internationale kunder, hvorfor vi også forventer at du kan tale flydende dansk og engelsk.

Bliv en del af teamet og vores hverdag

Du omgives af kompetente og uformelle kolleger med masser af mulighed for sparring og vidensdeling. Faglig og personlig udvikling prioriteres og vi tilbyder alle vores medarbejdere relevante certificeringer. Hvis du har interesse for andre områder i virksomheden, som matcher dine kompetencer, vil dette også være en mulighed.

Vi samarbejder om de enkelte projekter på tværs af organisationen, og vi gør meget for at skabe en kultur, hvor vi kender hinanden godt. Frihed under ansvar er vores udbredte ledelsesfilosofi og teamånd er vores absolut største aktiv.

Vil du med på holdet?

Hos os kan du søge med CV og en kort motiveret ansøgning, og du behøver ikke udfylde nogen lange spørgeskemaer. Vi afholder samtaler løbende og ansættelse forventes besat hurtigst muligt. Vi tillader os derfor at lukke ned for ansøgninger, når vi har fundet vores næste kollega.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte IT Driftschef Rene S. Nielsen på telefon 29690526.


Om Columbus Cloud Services

Columbus Cloud Services er en del af Columbus A/S, som i dag beskæftiger mere end 2000 ansatte fordelt i 18 lande. Vi er 50 medarbejdere i Columbus Cloud Services, hvoraf halvdelen er i Danmark og den anden halvdel i Indien. Det, vi gør bedst i Cloud Services, er design, implementering og vedligeholdelse af IT Infrastruktur. Vores job er at hjælpe kunder med alt fra større transitionsprojekter til løbende drift og vedligehold, så deres virksomheder kan fortsætte med at have succes i lang tid fremover. 

Gem job

Columbus A/S
Publiceret: 30. april 2020

Arbejdssted

Location Ballerup