IT-Pro­jekt­le­der med erfaring i di­gi­ta­li­se­ring søges


Dagrofa har en stærk ambition om at være i toppen af en digital fremtid inden for dansk detailhandel, og du kan være med til at definere og sætte dit præg på at nå det mål. Forudsætningen for at få succes er, at du har projektleder værktøjskassen i orden og veldokumenteret erfaring i at drive IT-projekter, hvor en digital agenda har været hovedingrediens.

I Dagrofa stiller vi skarpt på vækst og performance - og det kan du mærke. Der er højt til loftet, du får ansvar for opgaven og beføjelser til at løse den. Der er ikke langt fra idé til handling, og du får et fagligt netværk af kollegaer og sparringspartnere, der vil det samme som dig. I Dagrofa har vi fælles mål og vi lykkes fordi vi er stærkere sammen. 

Vi søger en IT-Projektleder med erfaring i digitalisering

Dagrofa er en af Danmarks største dagligvarekoncerner, som samlet set driver omkring 520 butikker. Vores kunder udgøres af butikskæderne Meny, Spar, Min Købmand, Let-køb samt Dagrofa Foodservice, servicekontorer og distributionsterminaler i Ringsted, Middelfart, Ishøj, Vejle og Herning.

Dit nye job ligger på vores kontor i Ringsted – cirka 40 minutters kørsel fra København. Her bliver du en del af Dagrofas IT-udviklingsafdeling med reference til IT-udviklingschefen. En forudsætning for at få succes i din rolle, vil være et tæt samarbejde med vores Loyalitet og Online-afdeling, hvorfor du fysisk vil være placeret i denne afdeling til daglig. Her vil du varetage den tekniske projektledelse overfor vores leverandører på de tekniske platforme, der understøtter den digitale marketing indsats. Derudover kan du se frem til et tæt samarbejde med de øvrige kollegaer i IT-udvikling, herunder product ownere, udviklere og de andre IT-Projektledere. 

Vi driver en forretning, hvor der ikke er langt fra beslutning til handling og i et marked som er under konstant forandring og udvikling - det er ikke kedeligt. Din primære rolle er at sikre at projekterne ledes sikkert i mål. Du er med fra idéfasen, gennem analyse, specificering og eksekvering, til den endelige overdragelse af projekterne til forretningen. Dette indebærer alt fra projektplaner, kravspecifikationer, facilitering af styregrupper, procesbeskrivelser, kontraktforhandlinger med leverandører til drift i processen. Du tager ansvar for produkterne der udvikles, indtil de overdrages til den endelige product owner.

Du får mange spændende opgaver:

  • Sikrer projektledelse af IT-leverancer ind mod Loyalitet og Online
  • Varetager opfølgning med tekniske leverandører på supportsager og fejlretning
  • Prioriterer sammen med Loyalitet og Online leverancer og koordinerer mellem tekniske leverandører
  • Driver estimering af kommende udviklingsopgaver
  • Præger den digitale transformation af virksomheden

Vores forventninger til dig

Du har en relevant uddannelse og min. 3 års erfaring med projektledelse af web udviklingsprojekter, hvor du har arbejdet med agile udviklingsmetoder fx SCRUM.

Du er vant til at høre om de tekniske termer der bruges i IT-projekter (f.eks. HTML, Apps, API’er og BPMN m.m.) og har en stor interesse i at tilegne dig viden om domænet. 

Du har kendskab til teknisk kravspecificering og kan vurdere kvaliteten af det, samt føler dig hjemme i værktøjer som JIRA og Confluence.

Du har erfaring med indsamling af data, business analyser og datadrevet evaluering af kampagner. Du er med din viden og interesse for IT en trusted advisor for kolleger og ledelsen, og du er vant til at drive og deltage i projekter med mange interessenter. 

De bedste fødevareoplevelser og de bedste karrieremuligheder 

I Dagrofa venter cirka 14.000 engagerede kolleger på tværs af landet på at byde dig velkommen. Og vi tilbyder et spændende og udfordrende job i en af Danmarks største dagligvarekoncerner. Du får kolleger både i butik, på kontor, på lager og på landevejen. På vores servicekontorer i Herning, Vejle og Ringsted er vi cirka 400 medarbejdere i afdelinger, der arbejder med økonomi, kommunikation, IT, forretningsudvikling, HR, butiksudvikling og kategori.

Vi afholder samtaler løbende og annoncen fjernes, når den rette kandidat er fundet, så send din ansøgning hurtigst muligt.

Du kan kontakte IT Udviklingschef Jesper Schmidt Nielsen på 72 33 25 21, hvis du vil vide mere om jobbet.

Ansøgningsfrist: 29-05-2020.

Gem job

Dagrofa
Publiceret: 15. maj 2020

Arbejdssted

Location Ringsted