Project Manager

 

Bliv en del et stærkt fagligt projektledermiljø i SDC

Vi er et full-service IT-center for 120+ pengeinstitutter i Norden. I Project Management er vi 40+ projektledere, hvis opgave er at planlægge og styre projekter frem mod succesfulde leverancer af høj kvalitet.

Du kommer til at indgå i et team med engagerede kolleger, der har ansvaret for en del af SDC’s forretningsområder. Vi leder projekter inden for bl.a. digital kunderådgivning, Investment banking, låne-og kreditprocesser, betalinger, core banking, netbank, robotics, Office 365, Azure, IT-Infrastruktur mfl.

Du bliver en del af et arbejdsmiljø præget af åbenhed, tværfagligt fokus samt et højt fagligt niveau, og da SDC har et stort potentiale til ’mere’, ønsker vi, du vil hjælpe os videre i vores udvikling.

Planlægning, scoping og styring af projekter

Du kommer til at stå for planlægning, scoping og styring af softwareudviklingsprojekter, deltage i styregruppemøder, hvor du tilvejebringer beslutningsgrundlag for projektet. Som ny projektleder bliver du knyttet til en mentor.

Du varetager interessenthåndtering i SDC og over for kunder samt arbejder tæt sammen med projekts ejer, arkitekt og forretningskonsulent, som varetager den faglige del af projektet. Hermed står du også for den daglige ledelse af projektteamet.

Du kommer med

  • 3-5 års dokumenteret praktisk erfaring med projektledelse af software udviklingsprojekter, IT-projekter eller solid erfaring inden for it- og softwareudvikling og ønsker brændende af gøre det godt som projektleder
  • Engelsk på business niveau
  • Relevant længere videregående uddannelse
  • Sprogforståelse af svensk og norsk, da vi har mange projekter med vores nordiske kunder.

Du får ansvaret for projekter med kompleksitet, der matcher dine kvalifikationer indenfor

  • Projektplanlægning og projektopfølgning
  • Scope og ændringsstyring
  • Projektbudget og ressourcestyring
  • Risiko og issue håndtering
  • Projektrapportering samt at leve op til SDCs projektmodel
  • Håndtering af projektets interessenter, der er team, kunder og leverandører

Som person har du drive, er udadvendt og med gode samarbejds- og kommunikationsevner, da du vil have kontakt med mange forskellige interessenter.

Få gode udviklingsmuligheder og vilkår

Du får gode kolleger, stor indflydelse på din egen hverdag og muligheden for at blive en eftertragtet ressource internt i huset.

Kontakt

Er du blevet nysgerrig på at høre mere om rollen som Project Manager i SDC, er du velkommen til at give Teamlead Jan Lyng Jensen et ring 4029 4793. Vi glæder os til at modtage dit CV og uddannelsespapirer samt et kort motiveret cover letter.

Vi opfordrer alle uanset personlig baggrund til at ansøge, da vi finder mangfoldigheden som værende en styrke som bidrager til vores fælles succes.

Vil du vide mere om SDC?

Vidste du, at kun ca. 5 % af de penge, der er i omløb i samfundet, er kontanter. Resten er virtuelle penge, som bl.a. håndteres af SDC. Vi er stolte af at have været på markedet i mere end 50 år. Med vores indgående erfaring med drift, udvikling integrationer og automatisering af bankapplikationer og -systemer, der er vores kerneydelse, bygger vi bro mellem den finansielle sektor og IT i hele Norden. Med vores fælles nordiske platform bygger vi løsninger og skaber grundlaget for fremtidens bank.

I mellemtiden kan du læse mere om SDC her: www.sdc.dk

Ansøgningsfrist: 24. maj 2020.
 

Ansøgningsfrist:

24. maj 2020

Stillingskategori:

Projektleder

Afdeling:

Ballerup

Kontaktperson:

Teamlead Jan Lyng Jensen

Telefon:

4029 4793

Stillingsbetegnelse:

Project Manager

Gem job

SDC A/S
Publiceret: 5. maj 2020

Arbejdssted

Location Ballerup