Fullstack-udvikler hos SteamRex

 

Vil du være en del af en bæredygtig revolution af bilplejemarkedet?

SteamRex leverer mobilbaseret og miljøvenlig damprengøring af alle former for køretøjer – hvor og hvornår der passer kunderne.

Med kombinationen af vores software, den nyeste dampteknologi og vores skalérbare platformsmodel er SteamRex godt i gang med at revolutionere bilplejemarkedet i forhold til bekvemmelighed og bæredygtighed.

Vi har siden lanceringen i 2018 oplevet kraftig vækst baseret på stor efterspørgsel fra både privat- og erhvervskunder, og vi har igangsat en Nordeuropæisk ekspansion med lanceringen af vores service i Sverige i slutningen af 2019.

Vores software er helt central for vores daglige operation og videre ekspansion. Den gør os i stand til i stor skala at sikre en god kundeoplevelse, konsistent leveringskvalitet og høj effektivitet i alle driftsprocesser, gennem bl.a. online booking og betaling, automatisk flådehåndtering- og ruteplanlægning, digital jobdokumentation, intelligent online kundeservice, mm.

En central rolle med spændende opgaver og store udviklingsmuligheder

Vi har et ambitiøst roadmap for videreudvikling af softwareplatformen bl.a. i form af nye web- og mobilbaserede kunde- og driftsapplikationer, og søger derfor en fullstack softwareudvikler, der sammen med vores CTO og Co-founder, Lasse Melgaard, kan videreudvikle platformen og deltage i etableringen af et større udviklingsteam inden for de kommende år.

Jobbet giver dig mulighed for at få en central rolle i SteamRex og komme tæt ind på forretningen. Du vil få mulighed for at udvikle dine kompetencer i tæt samarbejde med vores erfarne CTO og de tech-eksperter vi samarbejder med – bl.a. vedrørende moderne deep-learning tilgang til optimering af vores ruteplanlægning og booking flow.

Dine primære opgaver vil være:

  • Udvikle og vedligeholde funktionaliteter og moduler til vores webapplikationer
  • Udvikle nye mobilapplikationer til både kunder og vores Service Partnere
  • Udvikle løsninger til intern drift, databehandling og KPI-visualisering
  • Support af systemkritiske funktioner

Vores webapplikationer og website er bygget i Vue.js, Vuex med Google Firebase (Firestore) samt Cloud Functions til backend-opgaver. Til vores ruteplanlægning benytter vi Google TensorFlow og gør i høj grad brug af bayesian inference. Vi forventer ikke at du har erfaring med sidstnævnte, men dette kan være en god mulighed for at lære om deep-learning teknologi.

Søg hvis du er kompetent, dedikeret og bekendt med vores teknologier

Vi søger en kompetent og dedikeret fullstack-udvikler, og forventer at du:

  • Har minimum et par års erfaring fra en lignende stilling, er bekendt og har arbejdet med flere af vores teknologier
  • Har en relevant teknisk uddannelse som f.eks. datamatiker, datalog, ingeniør, cand. IT eller lignende bachelor eller kandidatuddannelser
  • Ønsker at få en central rolle i udviklingen af en spændende ny virksomhed
  • Er interesseret i at lære nyt, udvikle og forbedre dig
  • Arbejder struktureret og leverer i høj kvalitet
  • Er villig til at give den en ekstra skalle, når det brænder på

Til gengæld tilbyder vi dig at joine et ambitiøst start-up team med mulighed for at arbejde med de nyeste teknologier, få stærk faglig sparring, opleve stor opgaveselvstændighed og korte beslutningsveje, arbejde i internationalt, venligt og socialt arbejdsmiljø, få konkurrencedygtig aflønning – og naturligvis dit helt eget SteamRex bilrengøringsabonnement.

Vi ønsker du tiltræder snarest muligt, og ser frem til at modtage din ansøgning.

Kontakt venligst vores CFO og HR-ansvarlige, Mark Bang Mikkelsen (mobil +45 24 34 60 81), for nærmere spørgsmål omkring stillingen.

Mere om SteamRex

SteamRex er en platformvirksomhed der udbyder mobilbaseret bilrengøring, og er ansvarlig for al markedsføring, salg og kundeservice overfor vores kunder.

Selve leveringen af rengøringsydelsen, og driften af Steambilerne, er outsourcet til selvstændige certificerede Service Partnere, ligesom det er kendt fra logistik- og taxabranchen hvor der også opereres med selvstændige vognmænd.

Hos SteamRex stiller vi høje krav til os selv og dermed også vores Service Partnere i forhold til servicekvalitet og ansvarlighed overfor miljøet og sociale forhold, og vi er kompromisløse i forhold til at levere hvad vi lover vores kunder.

Vi startede i Danmark i 2018, lancerede i Sverige i 2019, og planlægger ekspansion til flere markeder i de kommende år.

Vi har i løbet af 2019 etableret et professionelt ledelsesteam til at stå i spidsen for den videre ekspansion, og organisationen består pt. af ca. 15 medarbejdere i København og Stockholm.

Vi har kontor og partner servicecenter i Rødovre, på Valhøjs Alle 158, i en ny-moderniseret bygning med lækre kontor-, møde-, kantine- og omklædningsfaciliteter.

Gem job

SteamRex ApS
Publiceret: 5. maj 2020

Arbejdssted

Location Rødovre