Senior Full Stack We­b­ud­vik­ler

 

Til Business Technology-afdelingen søger vi en Senior Full Stack We­b­ud­vik­ler med erfaring indenfor et bredt spektrum af web apps, herunder moderne Web frameworks, som f.eks. Laravel, Symfony, WordPress, VueJS, React eller Angular.

Business Technology har det tekniske ansvar for Bonniers digitale platforme samt integration af de tekniske systemer, der understøtter den kommercielle og redaktionelle del af forretningen. Afdelingen består af tekniske projektledere, digitale specialister og et udviklingsteam, der arbejder tæt sammen med de kommercielle og redaktionelle afdelinger i koncernen. Vi er godt i gang med en større digital transformation.

Dagligt leverer vi mange varierede løsninger. Det kan være alt fra sites som illvid.dk til understøttende services for den redaktionelle og kommercielle forretning. For at kunne levere de mange varierede løsninger følger vi en Service/API-tankegang. Det giver os det nødvendige overblik og samtidig muligheden for hurtigt at komme til markedet. Vi prøver at leve efter et “Do Things Right”-princip, da vi stræber efter at levere højkvalitets produkter.

Din profil

Vi forventer, at du som Senior Full Stack Webudvikler i høj grad er selvkørende, tager ansvar for de ting du laver og er med til hele tiden at løfte niveauet.

Du vil som Senior Full Stack Webudvikler også have rig mulighed for at påvirke arkitekturen i de ting vi leverer. Det er derfor vigtigt, at du evner at få stillet nogle krav, og selv kan komme med et forslag til en løsning (selvfølgelig med mulighed for sparring).

Du er villig til at hjælpe andre og mindre erfarne udviklere og forstår, at du som “senior” påvirker teamet og derfor kan bevare et imødekommende og positivt mindset.

Skal sidde på rygraden:

 • PHP 7+
 • PHP Frameworks - Symfony, Laravel eller lign.
 • JavaScript frameworks - VueJS, React eller lign.
 • Objektorienteret-programmering
 • TDD, BDD eller lignende erfaring
 • RESTful API erfaring

Følgende ting er en fordel:

 • WordPress (Udvikling af plugins eller temaer)
 • Amazon web services (S3, Lambda mm)
 • Docker
 • Node.js erfaring
 • TypeScript erfaring

Som medarbejder hos Bonnier Publications får du:

 • Pension og sundhedssikring
 • 6 ugers ferie samt betalt fri mellem jul og nytår
 • Attraktive personalegoder i form af fx medarbejderforening, motionsrum, yoga og massage, kantine- og frugtordning.

Det praktiske:

Kontakt Teknisk Udviklingschef Christian Lund på Christian.Lund@bonnier.dk for yderligere information.
Send din ansøgning og CV ved at klikke på “Ansøg her”.

Ansøgningsfristen er 5. august 2020. Samtaler vil blive afholdt løbende.


Om os

Bonnier Publications A/S er en del af Bonnier Group – Nordens førende mediekoncern med ca. 175 selskaber fordelt på 21 lande

Bonnier Publications har hovedsæde på Strandboulevarden i København. Vi er en medievirksomhed, hvis aktiviteter omfatter trykte og digitale magasiner, bogserier, apps, websites og forskellige digitale tjenester. Vi får vores indtægter fra annoncesalg, løssalg og især salg af abonnementer.

Vores speciale er cross border publishing, som betyder, at vi skriver de fleste af vores tekster på dansk og oversætter og bearbejder materialet, så det kan udgives på mange sprog. Vi står bag mere end 40 brands, som udkommer i op til 6 lande.

Blandt vores mest kendte titler findes bl.a. Illustreret Videnskab, Historie, Populär Historia, Släkthistoria, Militär Historia, National Geographic, I Form, Aktiv Træning, Digital Foto, Komputer for alle og Gør Det Selv.

Vores kerneprodukt er trykte og digitale magasiner, men vi har stor succes med mange vidt forskellige formidlingsformer fx bogserier, læserrejser og apps.

Gem job

Bonnier Publications A/S
Publiceret: 13. juli 2020

Arbejdssted

Location København