Softwa­re­ud­vik­ler / Softwa­rear­ki­tekt


Vil du være med til at præge udviklingen af Danmarks mest besøgte site?

Du kommer til at bruge de nyeste udviklingsværktøjer og agil udvikling sammen med en supportafdeling, som består af akademikere og studenter med et sabbat(arbejds)år.

Vores udviklingsafdeling fornyer/releaser dagligt Lectio.dk, og det skarpe team består af flere Ph.d. studerende som i samarbejde med Innovationsfonden og DTU udvikler algoritmer til planlægning af universiteters skemaer.

Systemet anvendes af godt 90 % af landets gymnasier samt øvrige ungdomsuddannelser, hvilket resulterer i 100 millioner sidevisninger om ugen på lectio.dk.

Der er højt til loftet i lokalerne på Vesterbrogade over for Vesterbros Torv og (minimum) en gang om måneden inviteres alle medarbejdere til sociale arrangementer, hvor vi går ud og spiser sammen efterfølgende.

MaCom blev stiftet i 1992 af to gymnasiekammerater og er ejerledet af de to stiftere. Mission og visioner har de stadig:

Vores mission er at sikre og skabe struktur i vores kunders informationer, så vi medvirker til at afskaffe trivielle arbejdsrutiner og frigøre ressourcer. Det vil vi opnå ved kontinuerlig produktudvikling og ved åben dialog med eksisterende og nye kunder.

Vores vision er at være markedsledende udbyder af software til videnshåndtering. Vi tillægger det afgørende betydning at have et inspirerende og kreativt arbejdsmiljø.

Hør mere hos Mads Poulsen på mads@macom.dk eller 33 79 79 00.

Se mere på www.lectio.dk/pdf/omlectio.pdf.

Gem job

MaCom A/S
Publiceret: 6. juni 2020

Arbejdssted

Location København