Udvikler til at skabe rammerne for en da­ta­dre­ven offentlig sektor


Har du lyst til at hjælpe den offentlige sektor med at drage nytte af data? Og vil du arbejde agilt med mange forskelligartede udviklingsprojekter som ofte bringer den nyeste teknologi i spil? Så er du måske vores nye IT-udvikler i Digitaliseringsstyrelsen.

Om stillingen

Du bliver en del af Center for teknologi og data, hvor vi sætter rammerne for, hvordan den offentlige sektor sikkert og forsvarligt skal anvende data til at forny den offentlige service.

Datadeling er grundlaget for digital sammenhæng i den offentlige sektor. Det forudsætter, at it-løsninger udvikles efter fælles rammer. I centeret har vi blandt andet ansvaret for flere webprodukter, der skal hjælpe brugere til at finde data og komme videre med løsninger inden for kunstig intelligens og sikre projekters sammenhæng til den fællesoffentlige digitale arkitektur.

Du får spændende og varierende opgaver, som eksempelvis kan omfatte:

 • programmeringsopgaver som støtte til centrets projekter
 • udviklingsopgaver, POCs samt undersøgelse og afprøvning af nye teknologier
 • udviklingsopgaver til centrets hjemmesider (CMS)
 • tæt samarbejde med projektledere, enterprise arktitekter og dataarkitekter
 • sparring på indhold og bidrag til analyser inden for forskellige it-arkitekturemner.

Om dig

Du har en relevant uddannelse på kandidatniveau, og du må gerne have kendskab til den fællesoffentlige digitale arkitektur. Det vigtigste er, at du er bidt af arbejdet med digitalisering og data og vil være med til at drive det digitale Danmark fremad.

Vi leder efter dig, som:

 • har erfaring med webudvikling og med fordel kenskab til HTML/CSS, evt. præprocessorer som Scss/Less, JavaScript og frameworks som Node.js eller lignende og evt. JQuery
 • har erfaring med objektorienteret backend-programmering med sprog som C#/.NET, PHP og Python
 • har erfaring med versionsstyring (Git + GitHub/GitLab eller tilsvarende)
 • har erfaring med Docker/Kubernetes i forhold til deployment og containerization af software
 • har grundlæggende kendskab til Linux server administration (installation, konfiguration samt opdatering af server software)
 • har grundlæggende kendskab til CMS systemer, gerne Drupal.

Det er derudover en fordel, hvis du har basal forståelse for it-arkitektur, CI/CD pipelines og Ressource Description Framework (RDF).

Vi tænker, at du har flair for dialog og samarbejde på tværs af faglige skel, og du har en selvstændig og løsningsorienteret tilgang til tekniske problemer. Du er skriftligt velformuleret og systematisk i din fremgangsmåde.

Om os 

I Digitaliseringsstyrelsen er vi ca. 290 ansatte, der hver dag går på arbejde for at gøre en forskel for den enkelte dansker. Vi sætter barren højt og har et klart fokus på din kompetence- og karriereudvikling.

I Center for teknologi og data arbejder vi for at skabe en mere sammenhængende offentlig sektor gennem bedre rammer for deling og genbrug af data og nye teknologiske muligheder. Center for teknologi og data har ansvaret for at udarbejde, koordinere og implementere arbejdet med data og ny teknologi i det offentlige. Herunder sikre samspil med arbejdet med grunddata og den fællesoffentlige digitale arkitektur.

Du bliver en del af stærkt socialt og fagligt center med ca. 30 kolleger og to chefer. Vi synes, at det er sjovt at gå på arbejde, og vi glæder os til at arbejde sammen med dig.

Ansættelsesvilkår 

Du ansættes som fuldmægtig efter gældende overenskomst med mulighed for individuel forhandling alt efter kvalifikationer.

Ansættelsesområdet er Finansministeriet med tilhørende institutioner, p.t. Finansministeriets departement, Digitaliseringsstyrelsen, Statens Administration, Statens It og Økonomistyrelsen.

Yderligere oplysninger 

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte kontorchef Per Gade på telefon: 4073 3638 eller mail: pegad@digst.dk eller chefkonsulent Anna Odgaard Ingram på telefon: 2540 9762 eller mail: aaing@digst.dk.

Ansøgning 

Vi ser frem til at modtage din ansøgning med CV, eksamenspapirer og eventuelle bilag via ”Søg jobbet her”-knappen senest torsdag den 28. maj 2020.

Vi bruger case i forbindelse med ansættelsessamtalerne. Vi forventer at holde samtaler i ugerne 23-25 og håber at kunne byde vores nye kollega velkommen den 3. august 2020.  

I Digitaliseringsstyrelsen opfordrer vi alle interesserede uanset alder, køn, religion, etnisk tilhørsforhold eller handicap til at søge stillingen. 

Gem job

Digitaliseringsstyrelsen
Publiceret: 7. maj 2020

Arbejdssted

Location København