It-sik­ker­heds­me­d­ar­bej­der til at højne it-sik­ker­he­den i sund­heds­sek­to­ren


Vil du være med til at sikre og styrke it-sikkerheden i sundhedssektoren i Danmarks 2. største region? Kan du give os kompetent sparring om it-sikkerhed og tekniske løsninger i vores sikkerhedsteam? Og ønsker du et job, hvor dit bidrag er til gavn for hospitaler og patienter? Så læs videre her.

Stillingen er en spændende og nyoprettet stilling, hvor du skal være med til at forme og opbygge en fagligt stærk SOC-funktion, der skal øge it-sikkerheden for regionen og hospitalerne.

Du kommer til at indgå i et team med 4 engagerede kolleger, hvor vi dagligt samarbejder om opgaveløsningen og deler vores viden med hinanden. Vi har en hverdag med et godt arbejdsmiljø med dygtige kolleger i en it-organisation, som fokuserer stærkt på både de faglige kompetencer og evnerne til at samarbejde.

Du brænder for at udvikle, forvalte og samarbejde

Dine væsentligste opgaver bliver at:

  • Customisere og forvalte SIEM-værktøj (for nærværende LogPoint) samt opsamle logs
  • Udarbejde og forvalte sikkerheds use cases samt relevante detekteringer i samarbejde med Sikkerhedsfunktionen og It-drifts domæneområder  
  • Opsætte overvågningsalarmer og overdrage til 24/7-overvågningsfunktionen 
  • Indgå i sikkerhedsresponsteamet og i It-drifts operationelle sikkerhedsteam
  • Samarbejde med og have snitflader med ekstern SAC-funktion

Kombiner din tekniske viden med dine kommunikative evner

Du kommer i kontakt med mange forskellige fagligheder og kolleger, når du skal udføre dine opgaver. Du formår derfor at kommunikere med forskellige interessenter og inddrager gerne dine kollegers kompetencer, fordi du ved, hvor vigtigt det er for opgaveløsningen og din egen udvikling.

Vi forventer, at du er analytisk og systematisk, så du hurtigt kan sætte dig ind i komplekse problemstillinger og finde nogle gode løsninger.

Vi forestiller os, at du har en relevant it-uddannelse eller en it-teknisk baggrund – du har relevante certificeringer eller mod på at få dem. Du er skarp i SIEM-værktøjer og har gerne erfaring med Logpoint. Vi forventer, at du har nogle års erfaring og vil kunne tilføre os viden gennem din tidligere opnåede erfaring.

Kan du lide dialog, dygtighed og dristighed? Det er værdierne hos os

Du bliver en del af en åben organisation, der spænder fra økonomi-folk og it-udviklere til it-supportere, så der er i den grad plads til forskelligheder hos os. Dialog og åbenhed er afgørende for, at vi finder den rette løsning; vi skal kunne tale, lytte og spørge hinanden. Vores samarbejde er baseret på tillid, Region Midtjyllands værdier og It-afdelingens samarbejdsværdier, der vægter evnen til at kunne samarbejde professionelt ligeså højt som faglig kompetence.

Du får fra første dag en mentor, som du kan sparre med om faglige interesser og praktiske spørgsmål. Vi sørger for et tilpasset introduktionsforløb og en seriøs og interesseret opfølgning efter din ansættelse. Du kommer til at deltage på vores interne akademi, som er et struktureret kursusforløb, der skaber et fælles afsæt og et godt og bredt kendskab på tværs af It og Region Midtjylland. Vi arbejder for at skabe de bedste rammer, så du kan udvikle dig og blive endnu dygtigere.

It-drifts ca. 100 medarbejdere har ansvaret for stabil og sikker drift af alle regionens it-løsninger 24/7. I Server & Storage bliver du en del af et område, hvor vi værdsætter en god omgangstone og en faglig og kompetent indstilling til opgaveløsningen. Hør hvad vores it-supporter Daniel siger om at arbejde i It-afdelingen.

Er du interesseret?

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte områdeleder Jens Frederiksen på 2365 7545 eller jensfr@rm.dk.

Send din ansøgning senest den 1. juni 2020. Vi regner med at holde samtaler den 17. juni 2020, og du må inden da forvente at skulle lave en personprofil.

Digitalisering på patientens og borgerens præmisser

It-afdelingen består af 460 medarbejdere. Vi udvikler, drifter og supporterer it for de 36.000 brugere på hospitaler, institutioner og koncernstabe i Midtjylland. Vi er specialister i at udvikle samspillet mellem teknologien og de sundhedsprofessionelle. Vores strategi bygger på udvikling af digitale løsninger på patienternes og borgernes præmisser. Digitale løsninger skal gøre det nemmere at være ansat i regionen og nemmere at være borger.

Du kan læse mere om It-afdelingen på www.it.rm.dk.

Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.

Gem job

Region Midtjylland
Publiceret: 11. maj 2020

Arbejdssted

Location Aarhus