It-konsulent til ser­ver­drift i Statens It


Statens It’s søger en it-konsulent til at indgå i Servergruppen, der varetager drift af servere og håndtering af filer i Statens It.

Statens It drifter systemer for over 26.000 brugere i 16 forskellige ministerområder. Vi tilbyder en række standardiserede server- og klientplatforme, hvor vores brugere får adgang til en række shared services og drift af deres egne fagsystemer. 

Stillingen som It-konsulent

I stillingen som it-konsulent vil dit daglige arbejde bestå i drift af servere og håndtering af filsystemer. Herunder oprettelse af nye servere, løbende vedligehold, flytning af filer mellem fileservere og NAS, løsning af bestillinger og incidents med mere.

En del af opgaverne vil skulle udføres i projekter i samarbejde med kollegaer fra andre teams i Statens It og vores kunder.

Om dig

Vi søger dig, som er en teamplayer med en positiv indstilling og et godt humør. Du er vant til at arbejde struktureret og du kan bevare overblikket. Derudover ser vi gerne, at

  • du har erfaring med drift af servere i VMware-miljøer
  • du har erfaring med drift af servere med enten Microsoft og/eller Linux som styresystem
  • du har erfaring med håndtering af filer i store filsystemer, eller vil gerne have det
  • du er vant til at arbejde efter ITIL som rammeværktøj og dokumentere dine løsninger.

Vi forventer, at du har en relevant it-uddannelse eller erfaring på et tilsvarende niveau.

Om teamet

Du vil blive en del af Servergruppen, der indgår i Team Server & Hypervisor og som består af 18 entusiastiske kollegaer.
Teamet er placeret i Ballerup og er en del af Driftsområdet med godt 130 medarbejdere.

Vi tilbyder 

Du vil blive en del af en åben og dynamisk organisation i et miljø med høj it-faglighed. Vi har en uformel omgangstone og mange dygtige kollegaer, som er gode til at videndele og sparre med.

Løn- og ansættelsesvilkår

Du ansættes efter gældende overenskomst med mulighed for individuel forhandling alt efter kvalifikationer.

Ved ansættelsen skal du fremvise en ren straffeattest. Det er en forudsætning for din ansættelse, at du kan opnå en sikkerhedsgodkendelse af graden HEMMELIG via PET.

Ansættelsesområdet er Finansministeriet med tilhørende institutioner, hvilket dækker over Finansministeriets departement, Digitaliseringsstyrelsen, Statens Administration, Statens It og Økonomistyrelsen.

Vil du vide mere? 

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte teamleder Jesper Kennet på telefon 72 31 16 58.

Det praktiske 

Hvis stillingen lyder som noget for dig, så send din ansøgning med CV, eventuelle eksamenspapirer og bilag. Vi skal modtage din ansøgning senest fredag den 29. maj 2020.

Vi behandler ansøgningerne og indkalder kandidater til samtale løbende, så send meget gerne din ansøgning allerede i dag.

Alle interesserede uanset alder, køn, religion, etnisk tilhørsforhold og handicap opfordres til at søge stillingen.

Gem job

Statens IT
Publiceret: 12. maj 2020

Arbejdssted

Location Ballerup