Lead / Tung løn­kon­su­lent søges til Mi­cro­so­lu­tions - Horsens

 

Er du Microsolutions nye Lessor Payroll-konsulent?

Microsolutions A/S er i vækst og har derfor brug for en dygtig Lessor Payroll-konsulent (lønkonsulent) til deres engagerede og fagligt kompetente team i Horsens.

Kunderne, man kommer til at besøge, kan være beliggende i hele DK, men man er tilknyttet kontoret i Horsens og refererer til CEO Claus Brønd Larsen.

Er det dig vi beskriver?

Har du …

  • Dybtgående kendskab til implementering/ opsætning af Lessor Payroll, herunder nye releases
  • Dybtgående kendskab til LESSOR Payroll på operationelt plan på Dynamics AX/365, herunder håndtering af skattekort, e-Indkomst, feriepenge, pensioner med mere
  • Dynamics AX/365 finans: Kendskab til opsætning og afstemning af finans i lønmodulet, herunder også opsætning af lønstatistikker
  • Kendskab til Opsætning af lønmedarbejder: Fra oprettelse af medarbejder i Personale til Lønmedarbejderen i Lessor Payroll
  • Gerne kendskab til Tid og Fremmøde / Tidsregistrering i AX/365 eller evt. andre tidsregistrerings-systemer hvor tid kommer fra (Shopfloor).

Microsolutions skal bruge en lønkonsulent, der er god til at tale med kunder. Det er væsentligt, at du kan være med til at demonstrere løsningerne og deltage i presales generelt.

En god arbejdsplads med glæde, sammenhold og Work Life Balance

I Microsolutions har de et helt særligt sammenhold. Deres værdier er teamwork, troværdighed og engagement.

De har et fællesskab, og har det sjovt sammen. Microsolutions er et sted, hvor de hjælper hinanden.

Flad og agil organisation

Microsolutions har en flad organisationsstruktur og de lytter til dig og dine ideer. Det giver et dynamisk og fleksibelt miljø med plads til det enkelte individs udvikling.

Høj grad af personligt ansvar

Trives du med selv at skulle styre din dag og dine opgaver? Så passer du sikkert godt ind i denne organisation. Der er en høj grad af tillid mellem ledelse og den enkelte medarbejder og plads til initiativer. De tror på, at du er den bedste til at disponere din dag og dine opgaver. Samtidig vil du få masser af adgang til sparring, så du hele tiden vil kunne udvikle dig med jobbet.

Vækst med muligheder

Microsolutions er gennem de seneste par år vokset til mere end dobbelt størrelse og de har en strategi om fortsat vækst, men har fokus på at fastholde familiefølelse på arbejdspladsen. Der er også plads til dig og til din udvikling.

Praktisk

Attraktive løn- og ansættelsesforhold, herunder pensionsordning og sundhedsforsikring.

Mulighed for 1-2 hjemmearbejdsdage ugentligt.

Rejseaktivitet kan forekomme.

I Horsens mødes du hver morgen i deres kantine af hjemmebagte boller og ingefærshots, og om eftermiddagen er der altid en snack at finde. De får jævnligt besøg af både massør og frisør.

De holder desuden flere sociale arrangementer hen over året. Og skal man tro på de ansatte – så er det sjovt.

Stillingen ønskes besat ASAP, men vi venter gerne på den rette.

Kontakt

Twins Recruitment er rekrutteringspartner på denne stilling. Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte Markedschef Tanja Kaysen på tlf. 3086 3400 eller mail: tka@twinsconsulting.dk

Samtaler afholdes løbende. Send dit CV til tka@twinsconsulting.dk mærket: ”Lønkonsulent – Horsens”. Alle ansøgninger behandles fortroligt. Vi glæder os til at høre fra dig.

Gem job

Twins Consulting ApS
Publiceret: 12. maj 2020

Arbejdssted

Location Horsens