Ti­me­løn­net studiejob som stu­den­ter­ud­vik­ler hos Derant

 

Har du en interesse for IT-Sikkerhed og vil du være med til at bygge det næste store netværksmonitoreringssoftware? Så er du lige den person vi søger!

Vi mangler en studenterudvikler til, blandt andet, at varetage frontend eller fullstack udviklingsopgaver på vores nuværende IT-projekt, "Derant Angle". Projektet har til formål at skabe et overblik over kundens netværk og den trafik der flyder igennem, samt at alarmere om og forebygge mod fjendtlig indtrængen.

Om Derant

Derant er et IT-sikkerhedsstartup med egne løsninger og spændende projekter hos store kunder i Danmark og udlandet. Derant’s produkter kan gennem netværksmonitorering finde selv meget avancerede hackere, som skjuler sig i netværket. Vi er inde i en spændende udvikling og har bl.a. modtaget fondsmidler til et stort projekt. Vi skal derfor ansætte flere kollegaer for at få Derant til at vokse yderligere. Vi er netop flyttet ind i lækre kontorer i Nyhavn, hvor der også vil være en plads til dig.

Opgaver

Dine arbejdsopgaver vil bestå hovedsageligt af udviklingsopgaver til vores system 'Derant Angle' samt eventuelt monitorering og analyse af kundedata. Du vil indgå i et udviklingsteam hvor dine opgaver vil afspejle og vokse med dine kompetencer, derudover kan der blive mulighed for at påtage sig andre opgaver, eks. sikkerhedsvurdering såsom pen-testing og anomali-detektion.

Vi arbejder på nuværende tidspunkt med en backend i flask (Python), og en frontend i Vue (JavaScript) og med eventuelle server-scripts skrevet i Bash.

Om dig

  • Du kan arbejde selvstændigt.
  • Du er, eller skal starte, på sidste år af din bachelor eller på første år af din kandidat i datalogi eller anden relevant IT-uddannelse.
  • Du er GitHub og/eller GitLab kyndig.
  • Du har programmeringserfaring, eventuel erfaring med Python og JavaScript er et plus.
  • Du kan bruge et Unix-baseret OS og dertil dens terminal. Eventuel erfaring med Linux server-systemer er også et plus.

Ansættelse

Vi tilbyder en studiestilling på 10-20 timer om ugen som kan tilrettelægges med hensyn til eventuelle eksamener. Der vil være mulighed for hjemmearbejde, men vi ser gerne at du sidder mindst en dag om ugen på kontoret.

Løn vil blive aftalt efter kvalifikationer, men vil afspejle lønniveauet for en studenterudvikler.

Kontakt os

Vil du være med i et af de mest spændende firmaer indenfor IT-sikkerhed, så send os en mail eller giv os et opkald.

Rasmus Have, Teknisk direktør, rjh@derant.com, 21294444
Michael Lentge Andersen, Kommerciel direktør, mla@derant.com, 20607299

Gem job

Derant ApS
Publiceret: 13. maj 2020

Arbejdssted

Location København