Team Manager for C# Backend-team, Aarhus Syd

 

Kan du agere ”spillende træner” ved at gå forrest som udvikler og samtidigt motivere et team af dygtige udviklere?
Vil du arbejde med komplekse SW-løsninger i et agilt udviklingsmiljø?
Ønsker du at bidrage med din viden om valg af fremadrettet teknologi og udviklingsprocesser?

Virksomheden

Vores kunde er en professionel og udviklingsorienteret virksomhed syd for Aarhus, som servicerer kunder på globalt plan. Virksomheden beskæftiger knap 70 medarbejdere, hvoraf størstedelen sidder på kontoret i Aarhus Syd. De opererer med ambitiøse, men samtidig realistiske planer for den fortsatte vækst. Grundet virksomhedens vækst er de ved at implementere en ny organisationsstruktur. Til at understøtte denne søges nu en Team Manager for C# Backend-teamet.

Stillingen

Du bliver en del af en dynamisk og kompetent IT-afdeling på 29 medarbejdere, hvor innovative ideer altid bliver imødekommet. Du bliver ansvarlig for et team bestående af 5 dedikerede C#-udviklere, og du får rig mulighed for at spare med udviklingschefen om brug af ny teknologi, arkitektur m.v. Du kommer i høj grad til at bidrage til at omsætte nye teknologier til praksis. Det er vigtigt, at du har fokus på god kode, og at du kan gå forrest som udvikler omkring komplekse tekniske/programmørmæssige problemstillinger. Du kommer til at arbejde efter agile SCRUM-lignende principper. 

Personen

Du har en solid baggrund som C#-udvikler og har herudover formentligt erfaring som team leader el.lign.. Du er vant til at arbejde med komplekse SW-løsninger i agile udviklingsmiljøer. Du er faglig nysgerrig og har interesse for at anvende ny teknologi. Du er i besiddelse af lederegenskaber, som du ønsker at bruge til at videreudvikle dit team. Du er et samlingspunkt, der besidder et naturligt drive og stort engagement. Du begår dig flydende på dansk og engelsk i skrift og tale.

Virksomheden tilbyder

Et udviklerjob i en spændende virksomhed, som er førende inden for sit specialområde, og respekteret for sine brugervenlige produkter. En lederstilling i et vækstorienteret miljø, hvor du vil få rig mulighed for såvel faglig som personlig udvikling. En velfungerende arbejdsplads, som er karakteriseret ved uformel omgangstone og godt humør. Du tilbydes en gage, der modsvarer dine kvalifikationer, samt personalegoder i form af bl.a. en god frokost- og frugtordning.

Ansøgning

Da vi vurderer ansøgningerne løbende, ser vi frem til at modtage din ansøgning snarest muligt. Har du spørgsmål til stillingen er du meget velkommen til at kontakte Direktør Jan Høllsberg på tlf. 22 91 77 22 eller mail jh@scr.dk 
 

Gem job

Skandinavisk Computer Rekruttering A/S
Publiceret: 14. maj 2020

Arbejdssted

Location Aarhus Syd